Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in het hele appartement leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in het hele appartement leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in het hele appartement leggen

Laminaat in het hele appartement leggen

Laminaat leggen in hele appartement. Bij elkaar ongeveer 56 m2. Geen voorwerk nodig. Materialen in overleg.

Laminaat in het hele huis laten leggen

Door het hele huis ondervloer laminaat en plinten leggen. 8,5 x 11.2 meter

Laminaat vervangen of herstellen

Door waterschade wil ik mijn laminaat laten herstellen. Helaas loopt het laminaat in het hele huis door dus zou er voor een groot oppervlak de laminaat vervangen moeten worden (76 m2). Indien mogelijk is een herstel van alleen het probleemgebied ook goed. Het water is wel onder het laminaat terecht is gekomen dus dat ik weet niet precies hoe groot dat gebied is, maar er is over 2m² schade aan de bovenkant te zien. Kunt u in de offerte het afvoeren van het oude laminaat als optioneel aangeven in verband met de kosten?

Laminaat vervangen

Door waterschade wil ik mijn laminaat laten herstellen. Helaas loopt het laminaat in het hele huis door dus zou er voor een groot oppervlak de laminaat vervangen moeten worden (66 m2). Ook denk ik dat het onder het laminaat terecht is gekomen dus dat zou eventueel ook gedaan moeten worden. Kunt u in de offerte het afvoeren van het oude laminaat als optioneel aangeven in verband met de kosten?

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Laminaat leggen in bovenverdieping

De hele bovenverdieping van laminaat voorzien. Materialen zijn aanwezig en ik was zelf begonnen maar deze keer lukt het mij niet. De vorige keer ging het prima. Het is laminaat van circa 25 m2. Gezien de meubels zal er geschoven moeten worden met de meubels van kamer naar kamer.

Laminaat inclusief ondervloer en plakplinten leggen

Graag offerte voor hele woning, kosten voor al het materiaal ( dus ook het laminaat ) en de kosten voor het Laminaat inclusief ondervloer en plakplinten leggen. Heb in de bijlage en tekening met de maten bijgevoegd.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in het hele huis, kamer, keuken, hal, 3 slaapkamers. Inclusief alufolie ondervloer. Het gaat om 80 vierkante meter vloer.

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag laminaatvloer laten leggen in mijn woonkamer en overloop. In totaal ongeveer 25 m2 + ondervloer en plakplinten 4 meter. Het is niet de hele verdieping maar alleen beschadigde deel door lekkage. Het is de volgende laminaatvloer: GAMMA Confort laminaat grijs eiken, 2,25 m² per pak, 7 mm. Ik wil graag een offerte ontvangen (dus inclusief de offerte kosten) voor mijn inboedelverzekering. Alvast hartelijk bedankt.

Laminaat leggen in het hele huis

Ik wil laminaat laten leggen in het hele huis. het moet zo snel mogelijk gedaan worden huur van oude adres al opgezegd.

Partners

Partners van Casius