Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat over de grindvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat over de grindvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat over de grindvloer laten leggen

Laminaat over de grindvloer laten leggen

Krijg in maart sleutel van nieuwe huis. Eind maart wil ik ongeveer 50 vierkante meter laminaat gelegd hebben over een grindvloer. Wij willen graag dat de vakman de metingen doet, en het legt. De klant schaft alles zelf aan, maar wil dat wel op advies van de vakman doen.

Donker grijze met glitter grindvloer leggen

Wat is de totaal prijs van een 50 m2 donker grijze grindvloer met glitters. Plus de vloer helemaal dicht laten maken. De woning is 7 jaar oud. Eerst zijn er tegels gelegd. Daarop is later laminaat gelegd. Het laminaat halen we zelf weg. Kan de tegelvloer geëgaliseerd worden en daar de grindvloer op aangebracht worden? Met de drempels en deuren kan het waarschijnlijk wel, mits de vloer hoger zou zijn dan de huidige laminaatvloer.

Open grindvloer glad dichtsmeren

In onze nieuwe woning hebben wij een open grindvloer liggen van ca 50 m2 en 6 mm dik. Deze ruikt, na grondige reiniging, nog steeds naar natte honden/kattenlucht. Daarom willen we de vloer dicht laten smeren zodat we er zeker van zijn dat de stank niet meer terugkeert. De vloer moet geschikt worden opgeleverd, omdat we hier laminaat overheen gaan leggen.

Grindvloer aanbrengen op benedenverdieping

Gehele benedenverdieping van een grindvloer voorzien. In totaal ongeveer 170 m2. In de keuken en de serre ligt een tegelvloer. Daar kan de grindvloer overheen. In de woonkamer ligt laminaat op een betonnen vloer.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een grindvloer op de begane grand van een woning, ongeveer 50 m2. Tevens zou ik graag een losse prijs krijgen voor het egaliseren van dezelfde 50 m2. Onder de grindvloer ligt beton. Het betreft de hal en de woonkamer, op dit moment ligt er laminaat overheen (zal ik zelf verwijderen).

Laminaat over de grindvloer laten leggen

Wij hebben een grindvloer waar wij laminaat over willen laten leggen. Graag willen wij weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn De ruimte tussen de vloer en de deur is 1 cm. Is dit voldoende ruimte? De deuren kun je niet verhogen of een stuk afhalen. De vloeroppervlakte is ongeveer 45 m2.

Vloer egaliseren

Van het weekend is mijn grindvloer verwijderd. Echter zitten er nu veel gaten in de vloer die gedicht moeten worden zodat de vloer geschikt wordt om laminaat over te leggen. Graag wil ik dit op zeer korte termijn gedaan hebben

Lamelparket leggen

Ca 60 m2 lamelparket verlijmen op grindvloer (extra emmer lijm nodig) Volledig verzagen zonder plakplinten en plaatsen van witte muurplint. Evt nog 2 dichte trappen bekleden en ca 60 m2 laminaat op 4 slaapkamers. Graag afzonderlijke offerte voor 3 deelopdrachten.

Vloer verwijderen en egaliseren

Ik wil de vloer in de woonkamer, de serre, de keuken, de bijkeuken en de hal laten ontdoen van de tegels die blijkbaar op een grindvloer liggen verwijderen. Mogelijk dat er in de serre geen grindvloer onder de tegels ligt. Na het verwijderen de vloer egaliseren zodat deze geschikt is om laminaat te plaatsen.

Siergrindvloer leggen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het leggen van een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Het laminaat wat er nu ligt verwijderen wij zelf.