Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in gehele woning vervangen na schade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in gehele woning vervangen na schade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in gehele woning vervangen na schade

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Laminaat leggen

Ik wil in mijn gehele woning laminaat aanleggen. Het gaat om 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en hal entree ongeveer 75 m2.

laminaat vervangen, houten ondervloer goed egaliseren

mijn laminaat is binnen 2 jaar al toe aan vervanging door vocht en ventilatieproblemen. Het gaat om ongeveer 70 m2 en er moet een sterk egaliserende ondervloer onder dit keer. Dit heb ik eerder door een vakman laten leggen, maar in Amsterdam op een verdieping van 3 hoog moet er gewoon veel goed aandacht gestoken worden in de gehele vloer, zoals ondervloer, op dit moment kraakt de vlier heel erg.

Krakende vloer verhelpen en isoleren

Krakende houten vloer (onder laminaatvloer) verhelpen en isolatie verbeteren. Ik wil graag dat mijn krakende vloer wordt verholpen. Er ligt nu laminaat op met daartussen nog de gebruikelijke ondervloer. Onder de ondervloer van het laminaat ligt de oude originele houten vloer. Het gaat om de gehele woning en ligt op de 2e verdieping. De vloer is in totaal zo'n 50 m2. De vloer kraakt overal, daarnaast ligt deze niet waterpas. Ook zou ik eventueel meteen geluidsisolatie willen laten aanbrengen vanwege de onderburen. De huidige laminaatvloer graag terugleggen.

60 m2. Laminaatvloer vervangen voor laminaat of pvc-stroken (meubels aanwezig)

Het gaat om de laminaatvloer van een appartement (2006) met betonvloeren en ligt op de 4e verdieping (met lift). Ivm inmiddels verholpen lekkage de oude laminaatvloer geheel verwijderen in het hele appartement en afvoeren (circa 60 m2). Hoge plinten voorzichtig verwijderen en na afloop opnieuw plakken dus hergebruiken. Ondervloer verwijderen en inspecteren voor hergebruik of gedeeltelijk vernieuwen. Nieuwe laminaat vloer of pvc-stroken door gehele appartement leggen (in een keer want alle dorpels zijn weg). Meubels staan nog in het huis en dienen verplaatst te worden om vloer te kunnen leggen.

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.

Oorzaak achterhalen van kromtrekken laminaat en herstellen

Vorig jaar juni hebben we een appartement gekocht waar in de gehele woning laminaat ligt. We hebben geen dorpels dus alles loopt door (totaal ongeveer 80 m2). Dit lag er mooi en strak in. Sinds enige tijd begint de vloer op bepaalde plekken bij de naden omhoog te komen, en is op sommige plekken verend. In een extra slaapkamer waar we vrijwel niet komen is het ook ontstaan. Ik heb echt geen idee hoe dit ineens kan. Is er een mogelijkheid dat er iemand komt kijken of dit te herstellen is en wat de oorzaak kan zijn?

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.

Laminaat leggen in gehele woning

Laminaat weghalen, laminaat leggen, met alles wat er bij hoort: Ruimtes: 9,9m², 6,4m², 7,07m², 15,9m², 6,3m², 39,15m² Totaal 81,72m²

40 m2 Laminaat leggen

Laminaat moet gelegd worden over de gehele beneden verdieping.

Partners

Partners van Casius