Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in de gang leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in de gang leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in de gang leggen

Laminaat laten leggen

Heb zelf v4 laminaat en goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Clicklaminaat leggen

Het laten leggen van laminaat in woonkamer en gang (samen ongeveer 50 a 60 m2). Ondervloer ligt al. Plinten leg ik zelf. Laminaat is aangeschaft en aanwezig. Snijder en decoupeerzaag aanwezig. Begin gemaakt met leggen, maar er staat teveel spanning op waardoor de zesde baan niet aansluit op de naastgelegen baan. Indien nodig kan dit weer worden weggehaald.

Laminaat in de gang leggen

Ik zou graag laminaat in de gang laten leggen. De gang is 8 meter lang en 1.15 meter breed. Plus wc en inloop. Samen 12 vierkante meter.

Laminaat leggen in de keuken, huiskamer en gang

Wij willen de keuken, huiskamer en gang laten leggen en ook graag informatie over een trap renovatie.

Laminaat leggen in hal en gang

Het leggen van een laminaatvloer van in totaal 13 vierkante meter. Laminaat en ondervloer en eventueel plinten. Plinten en tapijt moeten verwijderd worden. De oude plint terugplaatsen of een nieuwe (nog te kopen). Graag bespreek ik met u wat er te doen is en hoeveel tijd het kost. Het is een gang met wat hoeken en een voorportaal.

Nieuw laminaat laten leggen

Oude laminaat weg halen en nieuwe laminaat leggen in de gang. Ongeveer 6 m2. Ik heb het nieuwe laminaat al aangeschaft.

Laminaat in de keuken en gang vervangen

Ik wil in de keuken en gang laminaat laten vervangen, inclusief de plinten en de ondervloer. De afmetingen van de keuken bedragen een lengte van 6.45 meter en een breedte van 2.20 meter. De afmetingen van de gang bedragen een lengte van 6.45 meter een een breedte van 0.95 meter. De afvoer van het afval wordt ook door de vakman gedaan.

Laminaat leggen

Laminaat vloer leggen. Levering verwachting - week 6. Materiaal wordt geleverd met ondervloer en plakplinten. Betreft gang binnenkomst, woonkamer keuken, en dan schuurtje aan het huis. Totaal ongeveer 50m2.

Laminaat leggen in een gang

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in een gang en keukentje met plakplinten en ondervloer inbegrepen. Totaal is het rond de 14 m2. De gang is in een L vorm van voordeur tot keuken. De keuken heeft ook een L vorm waarin een klein deel van 1.50 m2 wat meer knipwerk bevat. Oude laminaat vloer moet ook verwijderd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's 3 slaapkamers en de gang met ondervloer en plinten