Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat doorleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat doorleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat doorleggen

Laminaat doorleggen

Ik zoek iemand die laminaat kan leggen. Ik heb nog een stuk keuken waar nog laminaat moeten worden doorgelegd van de woonkamer. Nu lukt mijzelf helaas niet. Het gaat om ongeveer 3 vierkante meter. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Vinyl leggen

Betreft 50 m2 vinyl laminaat leggen (Comfort Licht Eiken) inclusief sescys click vinyl ondervloer. De vloer komt in de woonkamer, hal, slaapkamer en keuken. Plinten plaats ik zelf, wel de vloer doorleggen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vervangen

Laminaat benedenverdieping vervangen. Ongeveer 50 m2 - Oude laminaat verwijderen en afvoeren - Ondervloer ligt reeds - In Hal bij voordeur is grond iets hoger dan rest huis - loopt niet pas. De voordeur moet na leggen vloer open kunnen zonder vloer te beschadigen. - vloer doorleggen zonder drempels - Plinten leggen

Laminaat met ondervloer en MDF plinten leggen

Ik wil een opbouw bestaande uit 2 kamertjes (4,5 x 2,4 m) laten leggen met kliklaminaat (23 m2) +hoge plint MDF (28 m) + ondervloer. Eerst de ene kamer afmaken en doorleggen naar de andere kamer via een overloop van 1 m2. Ik ben ook op zoek naar lichtgrijs 7 mm laminaat zonder V-groef + ondervloer + MDF-plint.

Laminaat leggen

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen in de gang (10 m2) en twee slaapkamer (25 m2 en 15 m2). In de woonkamer ligt laminaat, daar eventueel aan vast leggen, of deze planken recht afzagen inclusief overloop plint. Alle ruimtes zijn op dezelfde verdieping en beide slaapkamers lopen over in de gang (dus doorleggen). Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen

Spoedklus. Begin is gemaakt met het leggen van laminaat in slaapkamer van ruim 3 bij 5 meter (dit is inclusief doorleggen in kleine inloopkast). Door tijdnood willen we graag hulp inroepen. We willen graag een prijsopgave en datum om de kamer helemaal te leggen. Eerste 2-3 rijen liggen al.

Vloer van de keuken egaliseren

Wij hebben de muur tussen de keuken en de woonkamer doorgebroken. De laminaatvloer in de woonkamer ligt er ondertussen al, maar de vloer in de keuken is nog betegeld met oude tegeltjes. We willen het laminaat doorleggen in de keuken. Daarvoor moet de vloer ter plaatse van de doorbraak glad en op hoogte worden geëgaliseerd. Verder moet er een heel dunne laag egaline worden aangebracht op de tegelvloer, zodat alles één hoogte wordt. De keuken meet 345 x 227 cm, inclusief het aanrecht. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

In een appartement laminaat leggen

Ik wil in mijn appartement een laminaatvloer laten leggen, alles doorleggen. Het zijn drie ruimtes, in totaal 70 m2. De ondervloer, vloer en plinten zijn in huis. Het zijn plakplinten. Wat zou dat kosten? De planning is bij voorkeur de laatste week augustus.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Ik wil graag in de week na Pinksteren een klik laminaat vloer laten leggen. De vloer is al aangekocht 52 m2 , woonkamer / hal doorleggen afwerken met hoge plint, ondervloer is heatfoil reeds aanwezig.

Beschadigde laminaatvloer vervangen

Huidige laminaatvloer is beschadigd en dient te worden vervangen. De klus bestaat uit: 1) Verwijderen en afvoeren van huidige laminaatvloer en plinten; 2) Nieuwe laminaat vanuit de garage naar de 1e verdieping brengen; 3) Meubels, bedden, kasten, tafels, et cetera, verplaatsen binnen dezelfde verdieping zodat het laminaat kan worden gelegd; 4) Nieuwe laminaat in één stuk doorleggen, dus zonder dorpels, en plinten plaatsen. 1e verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een inloopkast, staan nog geen kasten, en een overloop. In totaal circa 52 m2 vloeroppervlakte. Ik ontvang graag binnen 2 werkdagen een offerte s.v.p. Ik selecteer op kwaliteit en referenties en niet louter op prijs. Er is een plattegrond beschikbaar.