Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen

Laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die mij kan helpen met het opnieuw leggen van mijn laminaatvloer. Bij het leggen van de vloer bleek dat de ruimte tussen het laminaat en de deurkozijnen erg groot was, wij zouden ons dan ook graag laten informeren over verschillende oplossingen voor dit probleem.

Vloer laten egaliseren

Ik en mijn vriend hebben een appartement gekocht op de 6de verdieping. De betonnen ondervloer is nogal ongelijk en we willen deze laten egaliseren. Wij willen namelijk een laminaat vloer met ondervloer leggen. Het is een 8 mm HDF kliklaminaatvloer en een ondervloer die oneffenheden tot 4 mm kan corrigeren. Het betreft een woonkamer, een zijkamer, 2 slaapkamers, de hal en de keuken. Dit is ongeveer 80 m2.

Ik heb hulp nodig bij corrigeren en ...

Ik heb hulp nodig bij corrigeren en bijleggen van de plakplinten op mijn laminaat. En ik zou graag wat lampen laten ophangen. En drie ramen aan de achterkant van het huis moeten worden beveiligd, doormiddel van twee ijzeren balken en een nieuwe haak met een slotje. Graag zou ik hiervoor zsm met iemand een afspraak maken en een kostenoverzicht hiervan ontvangen.

de ondervloer en het laminaat zijn ...

de ondervloer en het laminaat zijn gelegd door mijn vrienden. Echter ziet het er niet uit. Bij deze zou ik graag een expert willen inschakelen om het te corrigeren. Er zit wel een deadline vast. De correctie dient voor 23 april a.s. uitgevoerd te worden ivm met de aflevering van de meubels. Het laminaat dient over het hele woonoppervlakte gelegd te worden. De woonoppervlakte is circa 48m2.