Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamel parket leggen in appartement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamel parket leggen in appartement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamel parket leggen in appartement

Visgraat parketvloer leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing. Meer info over de gewenste werken: Wij zouden graag een licht eiken visgraat (lamel)parket in onze woonkamer willen. De ruimte is ongeveer 32 m2. De huidige laminaatvloer gaat eruit en daaronder ligt de houten ondervloer. Budget is belangrijk voor ons. Graag het eerste contact via email.

Lamel parket leggen in appartement

We hebben nieuwe Lamel parketvloeren voor ons appartement (90m2) voor installatie. We willen plinths installatie ook. Kan je aan citaat opgeven?

Lamelparket leveren en leggen

Ik zoek iemand die bij ons 180m2 lamel parket kan leggen en leveren inclusief renovatie trap van boven naar benden willen wij een parket vloer met hoge plinten wij

Vloer egaliseren na vloerverwarming aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van 72 m2 vloer na het aanbrengen van vloerverwarming. De vloerverwarming wordt aangebracht met behulp van een sleuven frees. Er komt een lamel parket vloer. Ontvang ik hier ook graag een prijs voor.

Lamelparket vloer leggen

Wij willen een lamel parket vloer laten leggen + plakplinten. In totaal ongeveer 40 m2 verdeeld over de 1e en 2e etage, totaal 5 ruimtes. In verband met onze (verbouw)planning deze klus graag uitvoeren op 27 of 28 december. De oude vloer verwijderen wij zelf en de nieuwe ondervloer kunnen wij ook zelf leggen. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Houten GAMMA-vloer laten leggen

Graag willen wij in ons nieuwe huis in de gang, woonkamer en open keuken een nieuwe houten vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor grenen vloerdelen van de Gamma aangeschaft. Nu is het huidige lamel parket onder het keukenblok gelegd. Indien mogelijk willen wij de nieuwe vloer ook onder het keukenblok laten doorlopen en wij vroegen ons af of dit ook mogelijk is? Bijgevoegd zitten twee foto's van de huidige situatie. Daarnaast horen wij graag de meerprijs voor het schuren en lakken van de vloer en de aanleg van plinten. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben ook een rooster/convectorput in de vloer, dit rooster/convectorput is precies op maat gemaakt voor de huidige vloer. Graag willen we even kijken hoe we de nieuwe vloer passend kunnen laten maken.

Duurzame parketvloer leggen

Wij willen de huidige laminaatvloer laten verwijderen en een lamel parket vloer van goede duurzame kwaliteit laten leggen op een oppervlakte van 55 m2. 2 augustus krijgen wij de sleutel van deze woning, de werkzaamheden willen wij dan zo snel mogelijk laten beginnen.

Waterschade aan parketvloer herstellen

Wij hebben een nieuwe keuken laten leveren op 4 mei en deze is op 6 mei geplaatst. De vaatwasser bleek vochtig te zijn en heeft in de twee dagen dat hij op de parketvloer stond een lelijke plek in het parket veroorzaakt. Dit willen wij graag laten herstellen op kosten van de keukeninstallateur, die daarvoor een offerte vraagt. Ons parket is een eiken lamel parket uit 2004 met een olielaag. Het is een vast parket met een toplaag van 4 tot 5 mm. Ik wil graag laten beoordelen op welke wijze deze schade hersteld kan worden en maakt daarvoor graag op heel korte termijn een afspraak.

Eiken lamelparket leggen

Voor onze nieuwe woning zoek ik (bewerkt) eiken lamel parket 85M2 om te leggen op de begaande grond. Plinten zijn niet nodig. All in prijzen graag. (per m2)

Essen parketvloer schuren en lakken (of oliën)

Wij hebben een parketvloer van 38 m2 die we graag geschuurd en gelakt of geolied willen hebben. Voor ons is van belang dat er zo goed mogelijke lak dan wel olie wordt gebruikt, zodat we kunnen rekenen op een lang mogelijke levensduur kunnen rekenen. Dus graag geen rommelaar, maar een betrouwbaar bedrijf. Het betreft een lamel parket? (Weet niet zeker of het zo heet. Is geen laminaat, maar wel parket, maar niet door en door. De toenmalige leverancier gaf aan dat het minimaal 2 x gelakt zou moeten kunnen worden en is nog nooit gelakt).