Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kwaaitaal vloer repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kwaaitaal vloer repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kwaaitaal vloer repareren of vervangen

Kwaaitaal vloer verwijderen en nieuwe vloer in de woonkamer aanleggen met vloerverwarming

Wij willen een nieuwe vloer met een vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat in totaal om: 5.83 m bij 7.69 m. Wij hebben kwaaitaal liggen, dit zou verwijdert moeten worden en de vloer daarna gerenoveerd. Dan willen we vloerverwarming en een tegelvloer. We willen graag advies over het soort vloerverwarming. We willen het is de woonkamer en keuken als hoofdverwarming. Ik moet de sleutel nog krijgen. Rond juli zou ik graag willen beginnen.

Kwaaitaal vloer vernieuwen

Bij het huis dat ik heb gekocht is er een bouwkundige onderzoek gedaan. Daar is uitgekomen dat wij een kwaaitaal vloer hebben. Voornamelijk in de keuken is het het ergst. De totale oppervlakte van de kwaaitaal vloer bedraagt 45 m2 en het gaat om 20 vloerelementen die vernieuwd moeten worden.

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 38 m2. De kwaaitaal vloer moet worden uitgehakt en vervoerd worden. Een nieuwe betonnen vloer storten. De locatie is in Ommoord Rotterdam. Begindatum opdracht uitvoeren is over 2 maanden.

Kwaaitaal vloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog uit 1973. Er ligt een kwaaitaal vloer in. We weten nog niet of er sprake is van betonrot en daarom willen we z.s.m. een offerte ontvangen voor het herstellen van de vloer. daarnaast willen we ook een offerte ontvangen voor het compleet vervangen van de vloer. De prijs indicatie kunnen we gebruiken bij verdere onderhandelingen. Het laten herstellen / vervangen van de vloer zullen we na de overdracht laten uitvoeren. Het gaat om een vloer van 4,80 x 10,5 = circa 50 m2.

Schade aan kwaaitaalvloer

Uit bouwkundige keuring: Aan de onderzijde van de (Kwaaitaal) vloer zijn diverse gebreken geconstateerd. Er is plaatselijk mechanische schade, scheurvorming en chlorideaantasting zichtbaar. Hoewel er geen constructief gevaar is, wordt geadviseerd om de vloerconstructie te laten repareren om verdere aantasting te voorkomen. De vloer is 6 bij 12 meter. Voor het herstellen van deze gebreken is een stelpost opgenomen. Geadviseerd wordt om de gebreken te laten herstellen door een specialist.

Kwaaitaalvloer

Ik heb interesse in een koopwoning waar een kwaaitaal vloer ligt. Voor zover ik het kon zien zijn alle ribben beschadigd en de wapening die bloot ligt aan het roesten. Kruipruimte ligt droog, wel vochtig. De afmeting van de beneden verdieping is 8.50 x 6.20 meter. Graag zou ik willen weten wat het kost deze te laten repareren.

Kwaaitaalvloer herstellen

Mijn huis heeft een kwaaitaal vloer die gerepareerd moet worden. In bijgevoegd inspectierapport staan alle details van de geconstateerde gebreken, woonoppervlak, aantal elementen et cetera. Het oppervlak is 91 m2. Op 14 januari 2019 beginnen.

Betonrot repareren

Wij hebben kwaaitaal vloeren met betonrot. De vloer moet dus gerepareerd worden. De woning is 5.5 x 8 meter groot en de vloer bestaat uit 2 compartimenten. Wat zijn de totale kosten voor het repareren van de vloer?

Betonrot verwijderen

In de kwaaitaal vloer