Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kurkvloer verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kurkvloer verwijderen en afvoeren

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 75 vierkante meter: keuken-woonkamer -hal- 1 slaapkamer (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

43 m2 kurkvloer verwijderen van betonnenvloer.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd zodat daarop weer een vloerbedekking gelegd kan worden. Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 21 vierkante meter: keuken en toilet (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton en die van het toilet op tegels. Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Omdat ik ga verhuizen moet de kurkvloer in mijn huiskamer, keuken en gang inclusief lijm verwijderd worden. Dat is totaal c.a. 40 m2. Ik zou hier graag een offerte voor willen ontvangen.

Kurkvloer renoveren

Ik wil de kurkvloer laten schuren (de vernislaag verwijderen) en weer opnieuw laten laken. De vloer is L-vormig en is totaal 33 m2 groot. Graag ontvang ik een offerte.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Wegens verhuizing ongeveer 30 m2 bg eengezinswoning

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil dat de kurkvloer verwijderd en afgevoerd wordt. Kurk geplakt op OSB platen ongeveer 70 vierkante meter.

Egaliseren van een betonnen vloer

Bij het aanvaarden van mijn huurwoning heb ik jaren geleden de laminaatvloer overgenomen van de vorige bewoner. Ik verlaat nu mijn huurwoning en heb de laminaatvloer met de geplakte kurkvloer daaronder moeten verwijderen. Daarbij zijn ook stukken beton losgeraakt. De vloer van ongeveer 40 m² dient nu op heel korte termijn geëgaliseerd te worden. In de ruimte staat ook een open spiltrap. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodig ik uit om een offerte te sturen.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een kurkvloer verwijderen van ongeveer 80 m2, in flat met lift.

Kurkvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een oude woning, waarvan begin mei de overdracht is. Het is een woning met houten vloeren, waar in 1 slaapkamer tapijt en in 3 slaapkamers een laminaatvloer op ligt. We willen dat laten verwijderen en afvoeren en er daarna in totaal ongeveer 60 m² click kurkvloer laten leggen. Het is nog wel nodig om dit goed in te meten. Ik wil de vloeren ook laten afwerken met plinten. Er mag ook een aanbieding voor de levering van het click kurk worden gedaan. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.