Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kurkvloer schuren en lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kurkvloer schuren en lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kurkvloer schuren en lakken

Kurkvloer schuren en lakken

Ik zoek een vloerenbedrijf die onze kurkvloer kan schuren en lakken. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter. De kurkvloer is echter erg oud dus wellicht moet de gehele vloer vervangen worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Kurkvloer schuren en lakken

Ik heb een huis gekocht waar een kurken vloer ligt. Deze vloer is 5 jaar geleden overgeschilderd met grijze verf. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is dit eraf te schuren en vervolgens de vloer met een transparante witte vernis of iets dergelijk af te laten lakken. De vloer is ongeveer 80 m2 groot.

Kurkvloer renoveren

Ik wil de kurkvloer laten schuren (de vernislaag verwijderen) en weer opnieuw laten laken. De vloer is L-vormig en is totaal 33 m2 groot. Graag ontvang ik een offerte.

Kurkvloer schuren en lakken

Wij willen onze kurkvloer laten schuren en lakken in de woonkamer, de gang en twee slaapkamers. Eventueel in etappes. Bij elkaar ongeveer 139 m2.

Kurkvloer schuren en lakken

In de tweede slaapkamer (3.30 bij 3.80 meter) heb ik een kurkvloer met een witte verflaag erop. Ik wil deze vloer graag laten schuren en een nieuwe laklaag op, zodat de "kurk kleur" weer terug komt.

Kurkvloer schuren

Wij hebben in ons appartement een kurk vloer ongeveer 139 m2. De vloer dient te worden geschuurd en daarna gelakt. Wat zijn hier de kosten van?

Kurkvloer schuren en lakken

De kurkvloer schuren en lakken Kamer en keuken in een is 42 m2. Gang 12 m2 dikte van kurk 5 mm

Kurkvloer schuren en lakken

Ik wil de kurkvloer laten schuren en weer opnieuw laten laken. De vloer is L-vormig en is totaal 28 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een offerte.

Kurkvloer schuren en lakken

In de slaapkamer van ongeveer 17 m2 ligt een kurken parket vloer. Deze vloer wil ik graag laten schuren en in de lak zetten met een greyachtige kleur.

Kurkvloer schuren en lakken

Ik wil de kurkvloer laten schuren. De toplaag is +/- 0,5 mm. Deze toplaag van de wickander kurkvloer is op verschillende plaatsen doorgesleten. Nu wil ik deze toplaag laten verwijderen en de overgebleven laag met een kleurlak lakken. De kurklaag van de wickander vloer is 6 mm dik. De kamer is nagenoeg rechthoekig en is 30 m2.