Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Ik wil een vloerverwarming op een houten vloer (kruipruimte ( van 7000 x 3750 mm en 220 ruimte onder de balk) en een gedeelte betonvloer zonder kruipruimte ( frezen?) De kruipruimte moet hiervoor opgevuld worden met schuimbeton. Kunt u me daar een offerte voor sturen? De oppervlakte van de woonkamer is 7 x 3,75 meter.

Betonvloer storten

Kruipruimte vullen met zand, folie aanbrengen plus piepschuim bewapening. Storten van beton en eventueel vloerverwarming aanbrengen. De woonkamer is 23 vierkante meter. Tevens de huidige houten woonkamer vloer en balken verwijderen. Betreft een rijtjeshuis uit 1970. De kruipruimte is ongeveer 60 a 70 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Schuimbeton met afdekvloer aanbrengen

Wij zouden graag offerte willen voor het vullen van de kruipruimte met schuimbeton met afdekvloer. Het zal om ongeveer 40 m2 gaan.

Kruipruimte vullen en vloer storten

In onze woning zijn wij van plan om de houten vloeren te verwijderen. Daarna moet het worden volgestort, om er vervolgens vloerverwarming en een afdekvloer over aan te brengen. De diepte van de kruipruimte is 95 cm. Eerst een laag tempex, schuimbeton etc. aanbrengen. Totale oppervlakte is 57 m2.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik heb een kruipruimte van ongeveer 22 m3. Wou graag weten wat het kost om die te vullen (35 cm hoog). Vloeroppervlak is ongeveer 60 m2? Moet nog even nagemeten worden. De huidige vloer gaat eruit, doe ik zelf. Daarvoor in de plaats wil ik een isolerende betonnen vloer. Storten binnen de bestaande binnenmuren. Folie is al aangebracht.

Het vullen van een kruipruimte met ...

Het vullen van een kruipruimte met schoon zand, leggen van een betonvloer met vloerverwarming en het afwerken met een dekvloer als afwerking. In een bungalow uit de jaren 60. De oude vloer is dan al verwijderd. Woonkamer 50 m2 en drie slaapkamers, 24, 9 en 9m2. Op enkele plaatsen aanhechten aan de bestaande betonvloer. +Loze leidingen voor radio/tv en audio leggen.