Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kromgetrokken laminaat vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kromgetrokken laminaat vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kromgetrokken laminaat vervangen

Kromgetrokken laminaat vervangen

Onlangs is er vanwege een lekkage water onder mijn laminaat gekomen en is de vloer krom getrokken. Aangezien de schade ‘aan het begin’ van het laminaat is, vermoed ik dat de gehele vloer (en een deel van de ondervloer) opnieuw gelegd moet worden. Het gaat hierbij om ca. 45m2. De daadwerkelijke schade is aan ongeveer 13m2. Zou u voor mij een offerte op kunnen maken voor het leggen van 45m2 laminaat + ondervloer + plinten? Er zullen op voorhand laminaat + ondervloer + plinten aanwezig zijn. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Steffie Vermeulen

Laminaat deels vervangen

Een 4 tal planken in het laminaat zijn kromgetrokken, deze moeten vervangen worden. Zonder het hele laminaat opnieuw te leggen.

Laminaatvloer in keuken vervangen na waterschade

Het laminaat in mijn keuken is kromgetrokken door waterschade. De vloer is een onderdeel van mijn woonkamer. Ik zou graag willen dat het stuk vloer in de keuken wordt vervangen en mooi aansluit op het deel van de vloer wat blijft liggen (zie foto). Ik zit in een rolstoel en kan zelf niet de vloer leeg maken en de huidige vloer verwijderen. Zou dat door de vakman gedaan kunnen worden? De afmeting van mijn keuken is 290 bij 280 cm. Kan de vakman mij adviseren welke materialen hiervoor nodig zijn? En deze bestellen en leveren? En dat ik zelf het type laminaat uitzoek? Zou u per email willen reageren? Telefoongesprekken zijn voor mij lastig.

Schade aan houten vloer herstellen

Mijn eikenhouten vloer, ongeveer 40 m2, is licht kromgetrokken door waterschade, daar waar we onze stoelen in het verleden gewoon aan konden schuiven, moet we ze nu optillen omdat de poten achter de opstaande randen blijven hangen. Ook de laminaat in de keuken, ongeveer 6 m2, dient m.i. vervangen te worden Graag willen we een offerte voor herstel van de ontstane schade

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met lekkage is het laminaat in mijn gang kromgetrokken. De verzekering vergoedt dit maar vereist een offerte inclusief materiaalkosten. Het gaat om ongeveer 8-10 m2 Imagine laminaat, 6mm grijs eiken van Gamma. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het oude laminaat en leveren en plaatsen van het nieuwe. Zodra de verzekering akkoord heeft gegeven, zal ik het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Kromgetrokken laminaat vervangen

Tijdens een lekkage van de verwarming is een stuk laminaat omhoog gekomen/krom getrokken. Voor de verzekering moet er nu een offerte komen. Ik ben op zoek naar iemand die hier een offerte kan maken.

Laminaat leggen doordat waterschade is ontstaan

Het laminaat van onze zolder is door waterschade kromgetrokken. Dit is de reden dat ik een offerte aanvraag. Het betreft twee ruimtes, een waar de ketel staat en een slaap gedeelte. Gescheiden door een wand en een schuifdeur. Het is een oppervlakte van 30 m2.

Laminaatvloer met waterschade herstellen of vervangen

Door lekkage van de vaatwasser zijn er circa 5 rijen laminaat kromgetrokken/beschadigd. Voor de verzekeringsmaatschappij hebben wij een offerte nodig voor de kosten van het herstel inclusief het materiaal en arbeidsloon. De vakman zal hierna de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Laminaatvloer na waterschade laten herstellen

Offerte wat de kosten zijn om laminaat te herstellen. Waterschade door lekkende vaatwasser. Kromgetrokken, kapot laminaat van 15 m2. En kromgetrokken zelgemaakte kast/bar van hout.

Reparatie offerte laminaat voor verzekering

Door waterschade vanuit de gootsteen is het laminaat in de keuken door vocht kromgetrokken. Het is een open keuken zonder drempel. Onderstaande vragen van de verzekering: Om na te gaan wat het zou kosten om het laminaat te herstellen, mag u een gespecificeerde offerte laten opstellen door een reparateur. Zorgt u ervoor dat in de offerte de volgende informatie staat: Welke werkzaamheden zijn nodig voor herstel van de schade? Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor het herstel? Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor herstel van de schade? Wat kosten deze materialen? de afmetingen van de beschadigde vloer? 2meter bij 3meter Kan alleen het laminaat in de keuken worden hersteld? Kunt u een offerte opstellen?