Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krakende vloer nieuwe vloer leggen ondervloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krakende vloer nieuwe vloer leggen ondervloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krakende vloer nieuwe vloer leggen ondervloer

Krakende vloer + nieuwe vloer leggen + ondervloer

Wij willen laminaat laten leggen maar onze vloer kraakt enorm, om er zeker van te zijn dat het niet nog steeds kraakt als het gelegd is, willen wij graag de hulp van jullie gebruiken. Wij hebben zelf laminaat + ondervloer.

Krakende vloer repareren en isoleren

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden betreft het repareren van een krakende vloer en eventueel extra isoleren met behoud van de huidige hardhouten vloer. De oorzaak van het kraken is, nog, niet helemaal bekend. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Krakende vloer verhelpen

Er is sprake van een eiken houten vloer, wat op sommige plekken extreem kraakt. Het gaat om circa 70 m2. Het huis is in 1921 gebouwd en de eiken vloer ligt op een houten ondervloer. De eiken vloer willen we graag behouden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Geluidsisolatie verzorgen of krakende houten vloer aanpakken

Mijn bovenburen hebben een houten vloer die heel erg kraakt. Ik zoek een vakman die dit euvel eventueel zou kunnen verhelpen of een vorm van geluidsisolatie kan toepassen. Dit complex is gebouwd in de jaren '50. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Krakende vloer verhelpen

We hebben een nieuwe woning gekocht waarbij de vloer erg kraakt als je er over heen loopt. We vinden de vloer wel mooi, dus als het mogelijk is willen we deze behouden. Het gaat om een houten vloer. Oppervlakte van 60m2. ( zie foto ) We zijn benieuwd hoe veel het ons zou kosten !

Gehorige en krakende vloer isoleren

Heer/mevrouw , Vanwege een gehorige/ krakende vloer in 1 slaapkamer en overloop op de boven verdieping zouden wij dit willen laten isoleren. De slaapkamer is 10,9 m2 en de overloop is 3,6 m2. Er ligt laminaat op de houten verdiepingsvloer. Zie ziet het plafond bewegen als iemand boven loopt.

Krakende eikenhoutenvloer verhelpen

Het betreft een offerte aanvraag om een krakende vloer te verhelpen. Het betreft een eikenhoutenvloer die gelegd is op een parket vloer. Bij de overgang naar de convectorput en de schuifpui kraakt de vloer. Dit wil ik graag laten verhelpen.

Krakende vloer verhelpen

Door ons hele huis kraken de houten vloeren enorm. Het gaat vooral om de vloer op de eerste en tweee verdieping. Hier ligt een houten vloer. Graag laten wij een vakman de vloer beoordelen en het probleem verhelpen.

Krakende massief houten vloer herstellen

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik een massief houten vloer gelegd op onze benedenverdieping. robuuste eiken vloerplanken, zwevend gelegd, messing en groef alleen aan de zijkanten, niet de kopse kanten, breedte plank ongeveer 20 cm. Huis is van begin 1900. Nu het probleem: de vloer kraakt enorm, uiteraard met de seizoenen mee meer of minder, maar eigenlijk vrijwel altijd. Ik wil daar vanaf. De oorzaak, voor zover ik kan inschatten, ligt in een niet egale ondervloer. De ondervloer zijn houten draagbalken met daarop een houten steunvloer. Ik had destijds voor een goede ondervloer

Krakende houten keukenvloer

Wij hebben een oude, 10 jaar, houten vloer in de keuken, ongeveer 12 m2. Een gedeelte hiervan, 3 m2 kraakt en piept enorm. We hebben inmiddels zelf getracht met talk en teakolie e.e.a. te verhelpen maar zonder resultaat. Waarschijnlijk moet de vloer los en opnieuw gelegd worden? Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen.