Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kliklaminaat vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kliklaminaat vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kliklaminaat vervangen

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woonkamer laten leggen, het laminaat wat ik nu heb zit een brandgat in wegens het vallen van een heet kooltje erop. De woonkamer bedraagt ongeveer 23m2. Graag zou ik vernemen wat het in totaal gaat kosten om dit te laten doen door jullie. Inclusief het leveren van het kliklaminaat en verwijderen van het oude.

Kliklaminaat vervangen na waterschade

Na waterschade is circa 10 m2 kliklaminaat krom getrokken. Ik zoek een partij voor het verwijderen en plaatsen van nieuw laminaat. Het huidige laminaat dient afgevoerd te worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping wel per trap bereikbaar is.

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag een offerte voor 28 vierkante meter kliklaminaat. Het betreft een verzekeringsofferte. Oude vloer mag verwijderd en afgevoerd worden.

Twee lamellen van laminaat vervangen na lekkage

In een kamer van 48 vierkante meter moeten na een lekkage 2 lamellen vervangen worden. Het is 7 millimeter kliklaminaat van de Gamma. Ik heb nog wat reserve lamellen. Dus moet het huidige laminaat er uitgehaald worden en hergebruikt worden en 2 beschadigde lamellen vervangen worden. De klant heeft alles in huis en het gaat dus om een kleine vervanging.

Laminaat opnieuw leggen

Door waterschade moeten ongeveer 4 laminaatplanken vervangen worden. Deze planken heb ik nog in huis. Er zal ongeveer 24 vierkante meter opnieuw moeten worden gelegd. Omdat de beschadigde planken in het midden, maar redelijk aan de zijkant liggen zal er wel een stuk opnieuw gedaan moeten worden. Ook omdat het kliklaminaat is. Graag ontvang ik een offerte van de prijs voor het opnieuw leggen.

Laminaat met waterschade laten vervangen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 45 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn woonkamer en een stukje van de gang beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen. Ik heb uw offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag in de 2e week van december laten verzorgen.

Laminaat vervangen na lekkage

Laminaat & folie verwijderen, nieuw folie & laminaat aanbrengen op vloer van 100 m2 op een zandcementvloer. Huidig kliklaminaat: Promo Clic Eiche Flaxen TC4283PC 1285 x 192 x 8 mm.

Beschadigd laminaat laten herstellen

Ik heb kliklaminaat en door lekkage en verschuiven van mijn Amerikaanse koelkast is mijn laminaat in de keuken gedeelte opgezet en gekrast. Tijdens het verschuiven is ook 1 laminaat plank midden in voorkamer en een in de gang beschadigd. Wij hebben open keuken/voorkamer en gang. Moet er alles vervangen worden?? Is in totaal ongeveer 55m2.

Kliklaminaat met waterschade vervangen

Wegens waterschade heb ik toestemming van mijn verzekeraar om de laminaatvloer in de keuken te laten vervangen. Dit gaat om ongeveer 10 m2 en het laminaat moet aansluiten op het bestaande laminaat wat op de gehele benedenverdieping ligt. Tevens nieuwe plakplinten monteren, ongeveer 12 meter. De ondervloer moet even bekeken worden of deze kan blijven liggen. Graag ontvang ik een offerte.

Kliklaminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik heb een gat in mijn laminaat dat heel erg zichtbaar is. Ik wil om die reden ook het ene laminaatdeel/plank vervangen. Dat betekent dat mijn kliklaminaat moet worden verwijderd (30 m2) plus de hoge plinten die vastgelijmd zijn aan de muur, laminaat met gat vervangen en dan laminaat weer opnieuw leggen. Wat ben ik hier aan kwijt? Het liefst binnen 1 dag.

Partners

Partners van Casius