Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klik pvc in badkamer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klik pvc in badkamer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klik pvc in badkamer leggen

Vloer egaliseren en PVC-klikvloer laten leggen

Nieuw opgeleverd appartement in Groningen, 75 m2 vloer moet worden ge-egaliseerd. Al dan niet met het leggen van klik PVC (reeds aangeschaft) Momenteel verblijf ik nog in Australie, dus alleen contact per email mogelijk

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen en ook graag egaliseren. De ondervloer is een tegelvloer. Het oppervlak is ongeveer 40 m2 en dit wil ik in visgraat gelegd. Ook zouden wij graag advies hebben of het een klik vloer of een plak vloer moet zijn.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Klik PVC-vloer laten leggen

Het leggen van een klik pvc vloer van 40m2. De vloer krijgt vloerverwarming en moet daarna geegaliseerd worden.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw ongeveer 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn. Er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning.

Klik pvc in badkamer leggen

Ik wil klik-pvc (licht-grijs) in mijn badkamer laten leggen over de badkamertegels heen. Tegelvoegen zijn slecht. Oppervlakte is 4,5 m2. Het klik-pvc is nog aan te schaffen. Moet gelegd worden om de doucheruimte heen.

Vloer egaliseren

Ik wil mijn 50 m2 vloer egaliseren. Dit moet in een bestaande ondergrond met plavuizen nieuwe afdekking klik PVC. Moet dit voor of na het plaatsen van vloerverwarming? Eventueel erna met het vullen van sleuven inbegrepen met de prijs.

PVC klik vloer leggen

Het laten leggen van ondervloer en PVC klik vloer in woonkamer met open keuken, gang, hal, en twee slaapkamers in een eengezinswoning. Totaal 58 m2, echter zou dit nog opgemeten moeten worden. De vloeren zijn op het moment houten borden. Dit zou waarschijnlijk nog vlakker gemaakt moeten worden, in verband met lijmresten die de vorige bewoner erop heeft gelaten. En het zou dit jaar gelegd moeten worden, aangezien ik woon in een sloopwoning waar ik uit moet.

PVC laminaat zonder klik leggen

Woonkamer met keuken wil ik voorzien van PVC laminaat ( geen Klik laminaat), het is een flat en die hebben afgewerkte vloeren is mij verteld, maar ze zeggen wel meer. Als jullie mij bellen wel met nummer of een boodschap achterlaten zodat ik terug kan bellen. , de ruimte incl keuken 30 m2.

PVC vloer leggen

Ik wil graag de vloer in mijn woning vervangen. Het betreft leggen van 2 etages à 50 m2 klik-plaat ondervloer en klik-PVC laminaat. Totaal 100 m2 verdeeld over 4 rechte kamers, een rechte overloop en drie rechte hallen. Er zouden eventueel ook plinten gelegd kunnen worden, maar deze heb ik niet.