Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien

Keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien

De tegels in de keuken zal ik zelf gaan verwijderen en afvoeren. Hierna dient er vloerverwarming geplaatst te worden en aangesloten op de woonkamer. De keuken ligt wel iets hoger dan de woonkamer. Daarna zal de 17 m2 keukenvloer betegeld moeten worden. Kunt u het plaatsen van de vloerverwarming en de tegels separaat vermelden op de offerte?

Granietvloer leggen in de keuken

Het leggen van 10 m2 keukenvloer aansluitend aan een al bestaande 12 m2 granietvloer in keuken. Er komt wel vloerverwarming onder. De bestaande vloer bestaat uit een zwarte kaderrand met gespikkeld graniet (meerkleurig) in midden. De totale oppervlakte voor de nieuwe granietvloer zal 22 m2 worden.

Betonnen afwerkvloer vervangen of herstellen

In onze keukenvloer van ongeveer 37 m² ligt vloerverwarming met daarop een betonnen afwerklaag. Hierop hebben wij een houten plankenvloer gelijmd. Kennelijk is de betonlaag niet in orde, want deze brokkelt af en daardoor raakt ook de houten vloer los. We willen de betonvloer laten vernieuwen of herstellen en er daarna de houten vloer weer op laten lijmen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Marmoleum leggen op keukenvloer

Aantal m²: 9 + 7 (keuken en hal) Hoeveel ruimtes: 2 combineren met vloerverwarming. Legt u dat ook aan? Dan graag offerte incl. Vloerverwarming

Mortex aanbrengen in de badkamer- en keukenvloer

Ik wil graag een cementlook vloer in de keuken en badkamer aan laten brengen. Ik begrijp dat Mortex hiervoor een goede optie is. Oppervlak van de keuken is ongeveer 12 m2, oppervlak van de badkamer is ongeveer 8 m2. Graag wil ik een offerte en informatie. In beide ruimtes komt eerst vloerverwarming.

Granietvloer in de keuken leggen

Een granieten vloer leggen zonder vloerverwarming. Het om 5 m2 keukenvloer. Vloertegels van 60x30x en 60x40 cm, al in bezit. De ondergrond is beton waar een granieten vloer in het cement op gelegd is. Deze halen we zelf weg. Het gaat dus om leggen alleen.

Woonkamer- en keukenvloer renoveren

In een nieuw aangekocht pand willen we de kamer en keukenvloer renoveren. Deze is nu van hout en wellicht vochtig. We willen graag de opties weten om ook vloerverwarming aan te leggen. Wij denken aan een pvc renovatievloer of schuimbeton met isolerende werking. De kamer is langwerpig ongeveer 9 bij 4,5 meter. De keuken loopt hierin over en is ongeveer 6 bij 2,5 meter. Graag ontvangen wij vrijblijvend offerte.

Keukenvloer egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van ongeveer 8 m2 boven op de reeds ingefreezde vloerverwarming, cementdekvloer. Additioneel een vraag: Het gaat in eventueel ook over de overloop van gang naar de woonkamer, deze is waarschijnlijk ook niet vlak genoeg voor laminaat (ook met vloerverwarming). Dient dan de gehele vloer geëgaliseerd te worden of is enkel een stuk/zone afdoende?

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag namens mijn ouders een offerte aanvragen. Zij hebben een appartement gekocht en willen daar de keukenvloer laten aanpakken. De vloer is 6 m² groot en er liggen tegels op een cementlaag die ze willen laten verwijderen. De dikte is ongeveer 2 cm, er zit geen vloerverwarming onder. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden, zodat deze goed aansluit op de rest van de vloer in het appartement. Het is hun wens om dit in week 52 of week 1 te laten verzorgen.

Keukenvloer renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude betonvloer, het storten van een nieuwe betonvloer en het plaatsen van vloerverwarming die wordt aangesloten op de CV. De vloer is 16 m2 groot.