Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer plaatsen

Keukenvloer plaatsen

Ik heb een keukenvloer van 158 bij 360 cm waar ik een vinyl vloer in een blauwe kleur wil laten leggen.

Keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien

De tegels in de keuken zal ik zelf gaan verwijderen en afvoeren. Hierna dient er vloerverwarming geplaatst te worden en aangesloten op de woonkamer. De keuken ligt wel iets hoger dan de woonkamer. Daarna zal de 17 m2 keukenvloer betegeld moeten worden. Kunt u het plaatsen van de vloerverwarming en de tegels separaat vermelden op de offerte?

Terrazzo op de keukenvloer leggen

Ik zoek iemand die een terrazzovloer kan leggen in mijn keuken. De oppervlakte is ongeveer 3 m2. Er ligt nu een houten ondervloer. Graag heb ik overleg over het plaatsen voor of na plaatsing van de nieuwe keuken. De keuken wordt als alles volgens planning gaat in de 4e week januari geleverd.

Keukenvloer renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude betonvloer, het storten van een nieuwe betonvloer en het plaatsen van vloerverwarming die wordt aangesloten op de CV. De vloer is 16 m2 groot.

Eikenhouten vloer aanhelen en afwerken

Klant heeft een erker laten plaatsen, de keuken is verplaatst naar de garage en een schouw is verwijderd. Klant heeft een eikenhouten vloer liggen met een V-groef van 22 mm dik. Klant wil de vloer in de erker, de keuken en bij de verwijderde schouw aan laten helen (de keukenvloer en tegels liggen gelijk met de houten vloer) om de 21 cm. zit er een V-groef (die vloer komt dan iets hoger te liggen. De erker is 6 meter breed en 1. 50 diep. De keuken is 2.50 bij 2.20! Totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Klant beschikt niet meer over eiken houten vloerdelen om de vloer aan te helen. Na aanheling dient de vloer ook geschuurd en afgewerkt te worden.

Terrazovloer leggen

Ik wil graag een terrazzo vloer laten plaatsen in de hal, het toilet, de badkamer en de keuken. De hal is 2.50 bij 2.50 meter, het toilet 1 bij 1.30 meter, de badkamer 3.30 bij 2.60 meter en de keukenvloer 3 bi 3 meter. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor een opstaande plint.

Laminaat vernieuwen na waterschade

Er is door lekkage vanuit de badkamer schade ontstaan aan de laminaatvloer in mijn keuken die daaronder ligt op de 2e etage. Er ligt op die hele etage ongeveer 50 m² laminaatvloer, aan ééns stuk gelegd. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen. De laminaatvloer is 5 jaar geleden bij Gamma gekocht, maar uit het assortiment. Ik wil bespreken of het mogelijk is om het laminaat in de keuken te laten verwijderen en een afwerkingsstrip o.i.d. te laten plaatsen. Daarna kan er in de keuken nieuw laminaat of een andere vloerafwerking worden aangebracht. Ik Kan het werk pas laten uitvoeren als het probleem met de badkamervloer is opgelost. Hier wordt aan gewerkt, maar omdat het een bouwfout betreft, duurt dit even. Ik ontvang graag een passend advies en een offerte voor het verwijderen, afvoeren en vernieuwen van de keukenvloer. Na goedkeuring door de verzekering wil ik het werk met u inplannen.

Tapijt verwijderen en PVC-vloer plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer een Loose Lay PVC vloer laten leggen van Karwei, type 538682, rough oak blond. Ik zal het materiaal zelf inkopen. Er moet eerst tapijt worden verwijderd en afgevoerd, dat op de betonnen vloer is gelijmd. Daarna moet de PVC vloer worden geplaatst. Het gaat om een schuin toelopende ruimte, lengte 9730 cm, met een breedte aan de vijverzijde van 590 cm en aan de straatzijde 696 cm. De ruimte is vrij van obstakels, afgezien van los meubilair. Eventueel moet de aansluitende keukenvloer van 358 x 212 cm ook belegd worden met dezelfde pvc bedekking. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vloer verhogen in de keuken

De vloer van onze oude keuken is niet gelijk aan de vloer van de woonkamer. De vloer van de oude keuken moet op gelijke hoogte komen als de vloer van de woonkamer in verband met de houten vloer en een nieuwe keuken. De oppervlakte van de oude keukenvloer is 2,65 meter bij 3 meter en moet ongeveer 2 a 3 cm omhoog. Graag ontvang ik een offerte. Kunt u mij tevens vertellen hoe lang het duurt voordat ik de nieuwe houten vloer kan plaatsen in verband met het drogen?

Marmeren vloer in de keuken reinigen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik graag de marmeren keukenvloer laten reinigen.