Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een keuken en hal egaliseren en betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een keuken en hal egaliseren en betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een keuken en hal egaliseren en betegelen

Visgraat parket laten leggen

Voor onze nieuwe woning zoeken wij een parketteur. Het betreft een duoplank en deze willen we graag in visgraat gelegd hebben. Het gaat om de benedenverdieping: hal, woonkamer/keuken van 80 m2. Het zou in oktober/ november gelegd moeten worden. We hebben al een vloer. Het gaat enkel om het leggen. De huidige vloer die er ligt wordt door ons zelf verwijderd en er zit geen vloerverwarming.

Hal, keuken en bijkeuken in vloercoating zetten

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het coaten van de hal (3.8 x 2.7) en aansluitend de bijkeuken (2 × 2.6) en separaat de keuken (2.8 x 3.2). Er dient tevens geëgaliseerd te worden.

Egaliseren begane grond met plavuizen

De huidige woning heeft plavuizen die niet gelijk liggen. Hiervoor willen we deze met egaline vlak maken, zodat deze voorzien kan worden van laminaat. De oppervlakte bevat ongeveer 40 m2. Dit zijn de woonkamer, trapkast, keuken en hal. Verwacht een primer nodig te hebben op de tegels t.b.v. de hechting van de egaline.

Zandcementvloer leggen

Wij zoeken een bedrijf die op korte termijn een zandcementvloer van +/- 90 m2 kan storten bij een klant van ons in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit is voor een eetkamer/keuken/hal (60 m2) en een lager gelegen woonkamer. (30 m2) Graag verneem ik of u op korte termijn tijd heeft en wat de kosten zijn.

Aanbrengen siergrind op begane grond

Ik overweeg siergrind te laten leggen op mijn begane grond, woonkamer, keuken, hal en WC. Met een extra coating, zodat diep vuil minder snel in de vloer zal indringen, maar niet dat er dan een gladde laag ontstaat. Het gaat om ongeveer 70-75 m2. In keuken gang en WC liggen tegels. In de woonkamer ligt zwevend lamelparket. Huidige vloer kan de vakman ook verwijderen.

Terrazzo prijs per m2

Wij willen weten of het betaalbaar is om terrazzo in ons huis te laten plaatsen. We zouden de volgende ruimte hiermee willen doen (afhankelijk van de prijs) wc 1,7 m2, hal 8 m2, badkamer 12 m2, en keuken. Van de keuken weet ik een niet de m2.

Grindvloer realiseren

Benedenverdieping woonkamer, hal, keuken en evt toillet. Plusminus 40m2 grindvloer realiseren. Huidige vloer verwijderen we zelf.

Vloer egaliseren

In mijn woning zat een hardhouten vloer, verlijmd op een spaanplaatbroodjes ondervloer, die weer verlijmd was op de cementdekvloer. Bij het verwijderen van de ondervloer is ook de cementdekvloer beschadigd geraakt, mede door het gebruik van de beitel van de boorhamer. Omdat we klik-pvc willen leggen, zal de vloer weer egaal gemaakt moeten worden. Hebben jullie in augustus tijd om de vloer te egaliseren? Wat zijn de totale kosten daarvoor? En hoeveel tijd zijn jullie ermee kwijt? Het gaat om een woonkamer+keuken, hal (waar plavuizen hebben gelegen) en het toilet, bij elkaar circa 60 m2. Er bevinden zich 2 kruipluiken in de ruimte, en één verdieping in de vloer ten behoeve van de deurmat. Ik verneem graag van u.

Laminaat leggen in kamer met meubels erin

Graag wil ik mijn oude laminaat vloer eruit hebben en een nieuwe laminaat vloer erin inclusief ondervloer en plinten. Er staan meubels in de woning kan dit dan? Het gaat om de hal en woonkamer, keuken en de zij kamer . Ongeveer 50m2.

72 m2 Grindvloer leggen

Wij hebben 2 jaar geleden een nieuwe tegelvloer over onze oude tegelvloer laten leggen. Dat is op zijn zachts gezegd niet helemaal goed gegaan door dat de vakman die wij dachten te hebben ingehuurd de boel flink verprutst heeft . Nu is het de bedoeling om een grindvloer over deze vloer heen te leggen . Ik denk dat onze vloer dan eerst geegaliseerd zal moeten worden . Ik zou dan ook graag een offerte willen vragen voor het complete pakket om hier een nieuwe vloer te realiseren het betreft hier de hele onder verdieping (woonkamer, keuken, hal, bijkeuken en de wc ). Dit is totaal ongeveer 72 m2.

Partners

Partners van Casius