Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische tegels op de vloer laten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische tegels op de vloer laten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische tegels op de vloer laten aanleggen

Vloer tegels plakken

Wij hebben keramische tegels besteld en willen deze laten leggen in onze (50m² grote) huiskamer op de begane grond. De lijm hebben wij niet zelf. Momenteel is het een betonnen ondergrond, waar niets meer aan gedaan hoeft te worden voordat de tegels gelegd worden.

Plaatsen van keramische tegels en evt vloerverwarming

In de bijlage de plattegrond van onze benedenverdieping. Deze willen wij in zijn geheel laten betegelen met keramische tegels van 200x26cm, keuken, woonkamer en entreehal, een kleine 50 m2. Op de tekening staat de serre afgebeeld met de gestippelde lijn. Dat valt ook onder de huiskamer. De ingetekende trap is een open trap. Wij hebben al een partij aangeschreven voor het leggen van vloerverwarming, tegen een in onze ogen scherpe prijs. Onze voorkeur heeft het echter om alles door één partij te laten doen. Lijkt ons het meest efficiënt. Graag willen hiervoor een aparte offerte. In het serregedeelte zit een convectorput deze willen wij weg hebben zodat de vloer door gelegd kan worden. De convectorput zit over bijna de gehele breedte van de serre en is 35 cm breed. Deze dient dichtgemaakt en afgekoppeld te worden. Graag deze prijs mee nemen in de offerte. oktober/november uitgevoerd dienen te worden. Wij zien de offerte met belangstelling tegemoet (incl. egaliseren van de vloer).

Vloertegels leggen

Ik zoek een vloertegellegger. Het gaat om keramische houtlook tegels van 20 x 114 cm het is plus minus 40 vierkante meter.

Keramische tegels op de vloer laten aanleggen

Beste tegel aanlegger, Ik ben bezig met verbouwen en vloer verwarming leggen in de begane grond. Daarna wil ik de begane grond, van 150 vierkante meter, laten betegelen. Ik wil graag een betaalbare offerte voor aanleggen van 90x90 keramische tegels en ook plinten (MDF, 60 meter)? De tegels en plinters heb ik zelf. Groet, Shahram.

Egaliseren buitenvloer

Wij hebben een onderheid terras waar nieuwe keramische tegels op gelijmd moeten worden. Oude tegels worden verwijdert, daarna moet de vloer geëgaliseerd worden met zandcement zodat we hierop kunnen tegelen. Betreft 28 m2.

Tegelvloer leggen met een vloerverwarming

Verwijderen van bestaande tegelvloer begane grond. Tegels van 40x40. Oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wanneer mogelijk behouden van bestaande vloerverwarming, anders vervangen. In dit geval ook pomp en verdeler vervang. Dichtsmeren en egaliseren van de vloer. Plaatsen nieuwe vloer, keramische houtlook tegels. Levering in overleg. Twee radiatoren verwijderen. Eventueel vervangen toilet, resevoir, fontein en wandtegels toiletruimte. Eventueel vervangen toilet, resevoir, badkuip en wandtegels badkamer.

Keramische outdoor tegels leggen

Kleine 20 m2 tegels leggen onder nieuwe overkapping op cementdekvloer. Tegels zijn 45 x 90 x 2 cm.

Keramische parket tegels in visgraat leggen

Ik ben opzoek naar iemand die een keramische parket tegels in visgraat kan leggen. Het gaat om een nieuwbouwwoning, wordt opgeleverd met een cementvloer. Het oppervlakte wat gelegd moet worden is ongeveer 155-165 m2. De woningbouw is net gestart, dus we zouden rond het begin van 2021 willen beginnen.

Keramische tegels leggen in wildverband op een anhydrietvloer

Het betreft een nieuwbouw woning dat medio december 2020 wordt opgeleverd met 65 m2 woonruimte. 12 x 5,1 meter met hal en keuken lengte 3 meter woongedeelte 9 x 5 meter met open trap. Ik wil in wildverband keramische tegels (60 x 30) laten lijmen op een anhydrietvloer.

Vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil een vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen. Begane grond 37 vierkante meter 5.4 x 6.4. Houten balken en vloer verwijder ik zelf. Graag kosten plaatje vbi vloer inclusief leggen en btw. Zowel met als zonder vloerverwarming prijs. Toplaag zijn keramische tegels van 80 x 80 cm met een lijmlaag van 1 cm. Over het type vloerverwarming laat ik mij adviseren.

Partners

Partners van Casius