Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische parket tegels in visgraat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische parket tegels in visgraat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische parket tegels in visgraat leggen

Keramische parket tegels in visgraat leggen

Ik ben opzoek naar iemand die een keramische parket tegels in visgraat kan leggen. Het gaat om een nieuwbouwwoning, wordt opgeleverd met een cementvloer. Het oppervlakte wat gelegd moet worden is ongeveer 155-165 m2. De woningbouw is net gestart, dus we zouden rond het begin van 2021 willen beginnen.

Keramisch parket tegelen

Naar de installatie van vloerverwarming willen wij graag onze woonkamer met keramische parket tegelen (+-43 m2)

Vloerverwarming en tegels plaatsen

Ik zoek een partij die mijn vloer kan renoveren. De vloer moet geplaatst worden in bestaande woning bouwjaar 1985. Huidige vloer is parket met onderlaag van hardboard direct op betonnen ondergrond. Totale oppervlakte is ca. 45 m2. Huidige vloerafwerking kunnen we zelf verwijderen. Ik zoek een partij die over deze 45 m2 vloerverwarming en keramische tegels kan plaatsen. De woning is erg goed bereikbaar.

Vloertegels leggen en parket renoveren

Betreft het leggen van 53m2 keramische tegels (model Vintage Hout) van 15x90cm. Deze moeten geplaatst worden op de huidige plavuizenvloer. Geen sprake van vloerverwarming of iets dergelijks. Tevens wil ik een parketvloer van 24 vierkante meter laten schuren en in de kleurolie laten zetten. Graag een offerte inclusief benodigde materialen en BTW. In de derde week van september moet het worden uitgevoerd.

Keramische houten vloer met vloerverwarming

Wij willen graag onze huidige parketvloer vervangen voor keramisch parket inclusief ingefreesde vloerverwarming. Het betreft de beneden verdieping van ongeveer 56 m2. Op dit moment hebben wij een convectorput die dan dus dichtgemaakt moet worden. Graag zouden wij een gespecificeerde offerte ontvangen, zodat wij kunnen bekijken wat uit te besteden en wat zelf te doen (bijv. zelf de oude vloer eruit halen).