Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramisch parket leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramisch parket leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramisch parket leggen

Keramisch parket tegelen

Naar de installatie van vloerverwarming willen wij graag onze woonkamer met keramische parket tegelen (+-43 m2)

Keramisch parket leggen

Ik heb interesse in het laten leggen van keramisch parket voor mijn appartement op de begane grond. Er is net vloerverwarming gelegd en de vloer geëgaliseerd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Keramisch parket leggen

Keramisch parket , grote en brede stroken Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Woonvloer / interieurtoepassing

Keramisch parket plaatsen

Keramisch parket leggen met afwisselende stroken 120 bij 30 cm en 15 cm bij 100 cm. Ongeveer 50 m2 in de huiskamer, gang en bijkeuken.

Keramisch parket leggen

Wij willen graag weten wat het ons zou kosten om ongeveer 60 m2 aan keramisch parket te laten plaatsen in wildverband of halfsteensverband (als hier prijsverschil in zit horen we graag hoeveel dit verschil is). Er is sprake van vloerverwarming. Het gaat om een benedenverdieping van een nog te bouwen woning die bestaat uit een gang en een grote ruimte met keuken en woonkamer.

Keramisch parket laten leggen

Ik wil keramisch parket laten leggen in slaapkamer van ongeveer 10 m² op een bestaande betonnen vloer.

Keramische houten vloer met vloerverwarming

Wij willen graag onze huidige parketvloer vervangen voor keramisch parket inclusief ingefreesde vloerverwarming. Het betreft de beneden verdieping van ongeveer 56 m2. Op dit moment hebben wij een convectorput die dan dus dichtgemaakt moet worden. Graag zouden wij een gespecificeerde offerte ontvangen, zodat wij kunnen bekijken wat uit te besteden en wat zelf te doen (bijv. zelf de oude vloer eruit halen).

Vloerverwarming en vloertegels leggen

We willen een vloerverwarming (hoofd) en houtlook tegels (keramisch parket) (15x90 cm) laten leggen. Het betreft een oppervlakte van 60 m2. De ondergrond is een betonnen vloer. Volgende week vrijdag (3 juni) krijgen we de sleutel van het huis.

Diverse vloeren laten leggen

We gaan nieuw bouwen en willen een aantal vloeren laten leggen. Voor de benedenverdieping keramisch parket, ongeveer 91 m2. Voor de 1e verdieping pvc vloer 45 m2 en voor de 2e verdieping laminaat 52 m2. We hebben de vloeren nog niet aangeschaft. Verder moet het hele huis van plinten worden voorzien. We willen graag een scherpe offerte voor de verschillende vloeren, inclusief lijm en dergelijke.

in mijn woonkamer, 2 slaapkamers en hal ...

in mijn woonkamer, 2 slaapkamers en hal moet een houtenvloer gelegd worden inclusief ondervloer. Verder moeten er in de woonkamer en in de loggia tegels op de vloer worden gelegd (ik weet eigenlijk niet of dit natuursteen is of keramisch) Het is een open keuken en er moet dus een profiel tussen de houtenvloer en de tegelvloer worden aangebracht. Verder moet er in de wasruimte tegels worden gelegd op de vloer en moeten de wanden betegeld worden (standaard witjes). Mijn parket vloer moet worden afgelakt (ik weet niet hoe vaak dat moet, gaarne advies). buiten de vloer en de tegels heb ik verder nog geen materiaal gekocht. De voegen van de tegels in de keuken en loggia wil ik graag donker, de voegen in de wasruimte moeten wit.