Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren

Kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren

In onze kelder willen we een brouwerij beginnen maar er moet een afwerkvloer met afvoer goten inkomen. Oppervlakte ca 30-40 m2. Kelder is geschikt om dit te realiseren. Ook wanden moeten betegeld worden. Geheel dus waterproof.

Betonnen vloer met waterdichte coating aanbrengen

Wij willen binnenkort op de benedenverdieping van onze woning zelf vloerverwarming gaan plaatsen. Er is daar een betonnen vloer met enkele niveauverschillen. Ook is er een gedeelte boven een kelder, waar nu nog een houten vloer op ligt. We willen de houten vloer laten vervangen door een betonnen vloer en de hele vloer met een betonnen afwerkvloer en waterdichte coating laten afwerken als de vloerverwarming erin ligt. Het gaat om een totaaloppervlak van 70 m². We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten bekijken en ontvangen daarna graag een offerte.

Afwerkvloer in de kelder aanbrengen

Een afwerkvloer in de kelder van omgeveer 80 m er is al een gestorte vloer in helaas zitten hier veel bulten en putten in en oneffenheden komt geen vloerverwarming in

Voor het nieuwe woonhuis van mijn zoon ...

Voor het nieuwe woonhuis van mijn zoon zoek ik enkele ervaren tegelzetters en leggers. Het betreft een woonkamer van 130 m2 waar tegels van 100x100 cm ingelegd moeten worden in een dunne cementlaag op de reeds aanwezige afwerkvloer. De tegels wegen 90 kilo p st. Daarnaast is er nog een kelder die 50 m2 groot is waar 60x60 cm tegels komen. Ook nog circa 35 m2 wandtegels van 50x50 cm.