Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Karwei laminaat laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: karwei laminaat laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: karwei laminaat laten leggen

Visgraat laminaat leggen

Ik wil graag visgraat laminaat laten leggen in mijn appartement van 45 m2. Het betreft een woonkamer een gang en twee slaapkamers waarbij het laminaat moet worden door gelegd. Graag wil ik weten wat het gaat kosten om deze visgraat laminaat van het merk VT wonen model Rafter bij de Karwei gaat kosten.

Waterschade door lekkende afvoer

De vloer is 1 maand oud aangeschaft bij karwei, woonkamer keuken bestaat uit 1 ruimte, gehele woning ongeveer 90 m2 uit een gelegd. Begonnen in de woonkamer/keuken met leggen is kliklaminaat is het mogelijk om het nieuwe laminaat tegendraads te leggen is ongeveer 30 m2 eruit halen en nieuw terugplaatsen. Het loopt via de verzekering is melding van gemaakt. Hebben eerst nodig een kostenraming zodat de verzekering toestemming kan geven voor reparatie!

Karwei laminaat laten leggen

Ik heb schade na bliksem/water lekkage op zolder. Het oude laminaat + ondervloer moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe ondervloer + laminaat gelegd worden. Het gaat om 25 m2 ongeveer.

Laminaat leggen

Ik wil 35 vierkante meter laten leggen. Het laminaat komt van karwei.

Waterschade aan de laminaatvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het aanhelen van mijn bestaande vloer in verband met waterschade in mijn hal en bergkast. Het gaat om 6 m2 laminaatvloer van Karwei. "Lundia functioneel en vriendelijk laminaat kirsten". Ook de ondervloer bestaande uit een folie moet vervangen worden.

Laminaat vervangen

De vloer in de keuken is beschadigd geraakt door een overstroming na een gescheurde vaatwasserslang. De vloer in de keuken en woonkamer is één geheel waardoor misschien alles vervangen moet worden. Het gaat om 46,2 m2 in totaal, met woonkamer. De meubels moeten dan verschoven worden. Wij hebben een offerte nodig voor de verzekering. Het laminaat wat er nu ligt, lijkt niet meer leverbaar. Het kwam van Karwei. Voor nieuw laminaat zorg ik zelf. Graag uw offerte voor het verwijderen van het oude laminaat en het leggen van een nieuwe vloer. Het gaat om de laminaatvloer, ondervloer en plinten.

PVC- en laminaatvloer laten leggen in huis

Wij willen graag boven in huis laminaat laten leggen plus plinten met ondervloer. 20 vierkante meter. Tevens de beneden verdieping met Flexxfloor PVC vloerdeel click. Ondervloer Flexxfloors silence. 54 vierkante meter. Zonder plinten. De ondergrond heeft wat lijmresten op de grond. En in een kamer ligt zeil, dat willen we laten liggen. Wij willen dit graag zo snel mogelijk. Het liefste 5/6/7 januari als dit mogelijk is. Kan dit niet, dan eventueel nog 9-10 jan. Wij zitten met verhuizing vandaar graag op korte termijn. De materialen zijn bij Karwei gekocht en in huis.

Laminaat vernieuwen na waterschade

Ik heb waterschade geleden doordat de wasmachine is gaan lekken in de bijkeuken en vanuit daar is het water het woonkamer ingelopen. Het laminaat is aan 1 stuk doorgelegd. Heb 2 jaar geleden laminaat van Karwei gekocht. 13 euro per M2. Gaat om ongeveer 50 M2 totale oppervlakte. Misschien dat er nog wel oude laminaat weer hergebruikt kan worden. Maar daar heb ik eigenlijk geen verstand/kijk op. Graag zou ik een offerte willen hebben met wat de kosten ongeveer zou zijn inclusief materialen, uurloon oude laminaat eruit halen en opnieuw leggen et cetera.

Laminaat met V-groef laten leggen

Ik heb een tijd geleden een laminaat vloer van de winkel Karwei laten leggen het laminaat heet Lundia, eerlijk en eigentijds laminaat Faas V-groef 2,13 m2. Plus de bijbehorende plakplinten. Het gaat om een woonkamer 26 m2. Nu is dus een paar weken terug mijn woonkamer onder water gelopen door mijn vaatwasser. Ik ben nu met mijn verzekeringsagent aan het communiceren over dat het vergoed kan worden door de verzekeraar maar nu moet ik dus een bon hebben, maar die heb ik helaas niet meer nu zou ik graag een offerte willen aanvragen wat mij dit allemaal bij elkaar zou gaan kosten ? - het oude laminaat verwijderen - Lundia Faas laminaat (die was toen niet met korting ) - bijbehorende plakplinten - het laten leggen hiervan Alvast heel erg bedankt !!!

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil graag ± 37 m2 laminaat en ondervloer leggen op de 1e verdieping. Het gaat hierbij om 1 slaapkamer, overloop en 1 logeerkamer. De spullen komen van Karwei. Ik verwijder zelf de oude vloer en er hoeven geen plakplinten geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius