Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapot laminaat vervangen door nieuw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapot laminaat vervangen door nieuw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapot laminaat vervangen door nieuw

Laminaat repareren

Woon in studio en 28 m2 wat gedeeltelijk kapot is.

Schaderapport vanwege lekkage

Ik wil graag een schade offerte laten opstellen. Ik heb een lekkage gehad van de manometer die kapot ging. En heb een offerte nodig voor mijn verzekering. Ik wil weten of het hele laminaat eruit moet omdat het onder het laminaat heeft gezeten. Het totaal is 35 m2.

Kapot laminaat vervangen door nieuw

Ik heb iemand nodig die mijn kapotte laminaat vervangt voor nieuw laminaat. Het gaat om ongeveer 5,23 m2.

Door waterschade beschadigd laminaat vervangen

Aquarium in de woonkamer is kapot gegaan. Hierdoor waterschade aan laminaatvloer in de woonkamer. Betreft het middenstuk van de woonkamer. Ruim 60 liter water. Hierdoor moet gehele vloer vervangen worden. Vloer ligt er nog geen 2 jaar. Graag gratis offerte voor het verwijderen van huidige vloer en afvoer hiervan en leggen nieuwe laminaat en verwijderen huidige plinten aan de muur en nieuwe plinten leggen. Gaat om ruim 55 m2 en huidige laminaat kost 39,95 euro per m2 met V-Groef.

Laminaat repareren

Ik heb een kastdeurtje op het laminaat laten vallen, resultaat: kapot glas in het deurtje + laminaat beschadigd. Gaat om een klein gedeelte dus van het laminaat maar ontvang graag een offerte om dit te repareren! Graag mailcontact

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Doordat de afvoerslang van onze vaatwasser kapot ging, heb ik waterschade aan mijn laminaatvloer in de keuken. Ik ga die laminaatvloer zelf verwijderen en afvoeren. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 20 m² nieuw laminaat met ondervloer en plinten. Het laminaat dat er nu ligt is 8 mm dik, dus wil ik graag vergelijkbare dikte. Het laminaat mag ook worden geleverd. Ik zal de offerte gebruiken voor mijn verzekeringsclaim.

Laminaat met schade laten vervangen

Door een kapot klapraam die op de het laminaat is gevallen is er nu schade. Het laminaat van de woonkamer moet er helemaal uit plus de plinten van de muur. Het gaat om een ruimte van 34 m2. We zouden graag willen weten wat het bij jullie kost alles eruit te halen en op opnieuw in te leggen. Ik heb nog planken over. De plinten zitten vast met kit.

Laminaatvloer verwijderen en nieuwe plaatsen

In mijn huis is laminaat kapot gegaan op meerdere plekken. Dit is gebeurd door een lekkende wasmachine. Het gaat om ongeveer 100 m2 laminaat verwijderen en ondervloer verwijderen. Ook gaat het om 100 m2 nieuwe ondervloer, laminaat en plinten leggen. Bij Gamma heb ik al een offerte van het laminaat gevraagd.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Het laminaat is kapot en we willen graag een vloer laten leggen met ondervloer en plinten. Het gaat om 33 m2. De ondervloer zal verwijderd moeten worden. Het gaat om de keuken, de gang en de woonkamer. We hebben een prijsopgave nodig in verband met de verzekering, maar willen de klus wel degelijk uit laten voeren. Het gaat om de Bastion antraciet laminaat, en van hetzelfde merk de plinten (de smalle versie).

Bollend laminaat herstellen

Mijn broer heeft onlangs laminaat gelegd. Het bolt flink op in de keuken. Waarschijnlijk te strak gelegd. Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen? Ben bang dat het een dezer dagen echt kapot gaat. Het gaat om een stuk van ongeveer een meter. Graag hoor ik van jullie!

Partners

Partners van Casius