Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kapot laminaat vervangen door nieuw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kapot laminaat vervangen door nieuw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kapot laminaat vervangen door nieuw

Laminaat repareren

Ik zoek een laminaatlegger die 2 lamellen van ons laminaat kan vervangen. Door toedoen van een extern bedrijf is dit kapot gegaan. De gehele vloer is 70 m2.

Repareren laminaat

Er is een stuk laminaat kapot, doordat de tv erop is gevallen. Het gaat om 1 plekje die 3 planken raakt.

Verzakte houten vloer herstellen

De houten vloer in de keuken is aan een kant verzakt. Mogelijk is een vloerbint kapot en/of zijn de vloerdelen kapot. Graag zou ik dit willen laten bekijken en herstellen om de vloer weer recht te krijgen. Het betreft laminaat en er is een kruipruimte aanwezig. De vloer is ongeveer 9,5 m2.

Laminaat repareren

Woon in studio en 28 m2 wat gedeeltelijk kapot is.

Schaderapport vanwege lekkage

Ik wil graag een schade offerte laten opstellen. Ik heb een lekkage gehad van de manometer die kapot ging. En heb een offerte nodig voor mijn verzekering. Ik wil weten of het hele laminaat eruit moet omdat het onder het laminaat heeft gezeten. Het totaal is 35 m2.

Kapot laminaat vervangen door nieuw

Ik heb iemand nodig die mijn kapotte laminaat vervangt voor nieuw laminaat. Het gaat om ongeveer 5,23 m2.

Door waterschade beschadigd laminaat vervangen

Aquarium in de woonkamer is kapot gegaan. Hierdoor waterschade aan laminaatvloer in de woonkamer. Betreft het middenstuk van de woonkamer. Ruim 60 liter water. Hierdoor moet gehele vloer vervangen worden. Vloer ligt er nog geen 2 jaar. Graag gratis offerte voor het verwijderen van huidige vloer en afvoer hiervan en leggen nieuwe laminaat en verwijderen huidige plinten aan de muur en nieuwe plinten leggen. Gaat om ruim 55 m2 en huidige laminaat kost 39,95 euro per m2 met V-Groef.

Laminaat repareren

Ik heb een kastdeurtje op het laminaat laten vallen, resultaat: kapot glas in het deurtje + laminaat beschadigd. Gaat om een klein gedeelte dus van het laminaat maar ontvang graag een offerte om dit te repareren! Graag mailcontact

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Doordat de afvoerslang van onze vaatwasser kapot ging, heb ik waterschade aan mijn laminaatvloer in de keuken. Ik ga die laminaatvloer zelf verwijderen en afvoeren. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 20 m² nieuw laminaat met ondervloer en plinten. Het laminaat dat er nu ligt is 8 mm dik, dus wil ik graag vergelijkbare dikte. Het laminaat mag ook worden geleverd. Ik zal de offerte gebruiken voor mijn verzekeringsclaim.

Laminaat met schade laten vervangen

Door een kapot klapraam die op de het laminaat is gevallen is er nu schade. Het laminaat van de woonkamer moet er helemaal uit plus de plinten van de muur. Het gaat om een ruimte van 34 m2. We zouden graag willen weten wat het bij jullie kost alles eruit te halen en op opnieuw in te leggen. Ik heb nog planken over. De plinten zitten vast met kit.

Partners

Partners van Casius