Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2

Houten vloer leggen

massief houten jatoba vloer leggen in een ruimte van 25 m2. Mes en groef systeem. Vloer al in bezit. Incl plinten. als het mogelijk is ook incl opschuren en behandelen met lak of olie. De plinten van een kast over de lengte van de kamer dienen te worden ingekort (moeten eruit kunnen ivm ruimte eronder voor snoeren etc). half mei. Op dit moment ligt er een marmeren ondervloer.

Jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2

In Mei willen wij onze Jatoba vloer op laten knappen. We dachten aan reinigen en opnieuw in de hardwax zetten. Volgens mij is schuren nog niet nodig? Bijgevoegd zijn wat foto’s van de vloer, waaronder waar de vloer lichter is geworden van kleur bij het raam en wat donkerder waar de vloer wat verder van het raam zit. Ook een van een vlek veroorzaakt door kots van een kat, verdwijnt dit met reinigen en hardwax? Op een paar plaatsen is een klem nodig om de planken aan te laten sluiten. Het appartement is ca 91m2 en heeft 2 slaapkamers, en zal leeg zijn.

Vlekken op de Jatoba vloer verwijderen en herstellen

Wij hebben een prachtige Jatoba-houten vloer met een olie afwerking. Nu is onlangs onze gootsteen ontstopt en is er nogal wat ontstoppingsmiddel op onze vloer terecht gekomen en dit heeft een soort lichtgrijze vlekken/strepen opgeleverd die met eenvoudige middelen (kleine stukjes met de hand schuren, wassen met water, nieuwe olie erover) niet te verwijderen zijn. In eerste instantie, voorafgaand aan een specifieke offerte, treden wij graag in gesprek met een ervaringsdeskundige wat voor aanpak er wordt aanbevolen om onze vloer weer in goede staat te krijgen. Het totale oppervlak dat beschadigd is bedraagt zo'n 10 m² van onze gehele vloer die door het hele huis ligt (zo'n 80 m²). Ik denk dat het voldoende is om de beschadigde plek te schuren en te herstellen. Mochten er betere oplossingen zijn dan hoor ik dat graag.

Jatoba vloer renoveren en lakken

In ons nieuwe huis ligt een jatoba vloer die gerenoveerd en opnieuw gelakt zou moeten worden. 20 augustus 2019 krijgen we de sleutel. In de woonkamer, 3 slaapkamers en hal ligt de vloer. We zouden graag zsm als eerste de vloer willen doen. We zien uit naar uw offerte.

Houten vloer leggen

Ik wil graag een zwevende houten vloer laten leggen, een Jatoba lamelparket, in de 3 slaapkamers. Het is 50 m2 totaal. Het is een klus in abcoude met een voorkeur voor het leggen in de week van 12-16 augustus of de week daarvoor.

Jatoba vloer schuren en lakken

wij zouden graag onze jatoba vloer van ong 40m2 wat lichter willen maken en voor langdurig gebruik willen behandelen. Eerst de olie eraf schuren en dan met een matte lak behandelen. De vloer is met eem v-groef

Jatoba houten vloer lichter laten maken

We willen graag een Jatoba vloer geschuurd en lichter gemaakt hebben met grey wash of lichte verf Het oppervlak is +/- 35 m2. We zoeken een partij die dit zou kunnen oplossen voor ons.

Jatoba vloer lichter maken

Wij zouden graag de 'Jatoba' vloer in onze nieuwe woning lichter willen maken. Het gaat om ongeveer 50 m2. Waarschijnlijk schuren en lakken. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

In de woonkamer ligt een Jatoba vloer (circa 56 m2) in de originele donkere kleur. We zouden deze vloer graag geschuurd hebben en dan gekleurd naar whitewash of grijs.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

Ik wil de Jotoba vloer in de woonkamer 50 vierkante meter lichter maken. Bijvoorbeeld met white wash of laten bleken. Graag een vierkante meter prijs en wat er mogelijk is met deze vloer.

Partners

Partners van Casius