Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jatoba vloer grijs of whitewash maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jatoba vloer grijs of whitewash maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jatoba vloer grijs of whitewash maken

Jatoba vloer grijs of whitewash maken

De vloer van mijn nieuwe woning bestaat naar ik begrijp uit Jatoba hout. In het verleden is de vloer al eens geschuurd en daarna gelakt. Is het wellicht mogelijk om de vloer lichter te maken? Zo ja, hoe gaat dit dan precies in zijn werk? En wat zouden de kosten ongeveer bedragen? Het betreft ongeveer 55m2 - 60m2. Dank en met vriendelijke groet,

Massief Jatoba houten vloer herstellen na waterschade

In mijn woonkamer met keuken ligt een massieve Jatoba houten vloer van 40 m². Er is aan het deel van 10 m² in de keuken waterschade ontstaan. Ik wil dat deel laten herstellen of vervangen en daarbij dan de hele vloer van 40 m² opnieuw laten schuren en oliën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor het werk aan de keukenvloer heb ik die nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Jatoba vloer herstellen en lichter maken

Wil graag de vloer laten schuren en lichter maken of whitewashen. De vloer is ongeveer 70 m2.

Jatoba vloer schuren en oliën

Wij krijgen een nieuwe woning met 'Jatoba' vloer in de olie. De oppervlakte van de woonkamer is 70 a 75 m2. De vloer heeft her en der krassen en moet opgeknapt worden. Graag willen wij de vloer licht laten opschuren en opnieuw in olie /hardwaxolie zetten. Indien mogelijk iets lichter maken. Graag in week 31 in Houten. Graag totaal offerte.

Jatobavloer lichter maken en whitewashen

Is het mogelijk om een Jatoba vloer lichter te maken en in de whitewash te zetten? Zo ja, wat kost dit en graag voorbeeld foto's.

Jatoba vloer schuren en lakken of waxen

Betreft een Jatoba vloer van 12 jaar oud, deze is geolied en er is daarna niks meer aan gedaan. Het gaat om de vloer in de huiskamer, 3 slaapkamers en overloop, vloer is in de lengte gelegd en is 50 a 60 vierkante meter groot. Graag advies over de afwerking, we willen graag een wat lichtere kleur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Jatoba parketvloer renoveren

Wij willen graag onze Jatoba parketvloer van 55 m² laten renoveren. De vloer is/was geolied, maar is echter in 10 jaar niet of nauwelijks onderhouden.

Jatoba vloer lichter maken

Wij hebben een huis gekocht met op de beneden verdieping een Jatoba vloer. Deze is beschadigd en verkleurd. Is het mogelijk het te herstellen en er een lichtere kleur van te maken. De vloer is circa 35 m2 (de woonkamer is 24 m2 plus de hal en de keuken). Eind maart krijgen wij de sleutels.

Jatoba vloer en eiken visgraat vloer lichter maken

In februari krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Hier dient een eiken visgraat en de Jatoba vloeren, allemaal momenteel geolied, geschuurd te worden en in de whitewash olie te worden gezet. Daar waar mogelijk wil ik de Jatoba vloer op 2 verdiepingen een paar tinten lichter maken. Momenteel zijn deze bruin rood gekleurd. De oppervlakte is ongeveer 160 m2.

Jatoba vloer lichter maken

Wij hebben een huis gekocht waarbij de vloer een Jatoba vloer is. Deze vinden wij erg donker en willen wij eigenlijk lichter hebben. Het gaat om 53m2. Op internet zag ik dat met olie de vloer dezelfde kleur blijft maar met lak de vloer wel lichter kan worden. Graag iemand met ervaring en zeker weet dat het lichter wordt. We hebben geen haast, 1 november krijgen we de sleutel.

Partners

Partners van Casius