Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten van een vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten van een vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten van een vloer

Vinyl laten leggen

Voor ons nieuwbouwhuis in Nijmegen (huurwoning) waar we z.s.m. een jaartje gaan wonen willen we graag op kortst mogelijke termijn een nette maar niet al te dure vloer laten leggen. Vanwege het feit dat er sprake is van een huurwoning en geen hele lange termijnen, lijkt ons een niet al te dure vinylvloer het meest geschikt. De schilder is over één week klaar en daarna kan de vloer gelegd worden. Kunnen jullie op korte termijn een offerte uitbrengen en laten weten wanneer jullie kunnen inmeten, leveren en leggen? Plattegrond is bijgevoegd. We denken aan een vinyl in de hele woning muv badkamer, wc (en afhankelijk van de prijs wellicht ook niet slaapkamer 4). Afmetingen? 100 m2 Graag horen we op korte termijn van u. We denken aan vinyl zoals op deze afbeelding: https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiu1NnfyubfAhVO3aQKHcpPCzcQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fdutch.alibaba.com%2Fproduct-detail%2Fmulti-purpose-discount-pvc-vinyl-plank-flooring-vinyl-flooring-brands-60461457127.html&psig=AOvVaw0uBz-9_RrQKqP6VVeJ3k-M&ust=1547325466827579 Hartelijk dank, Bram en Lorena PS: Graag een legmethode waarbij de boel strak ligt, maar tegelijkertijd eenvoudig te verwijderen is.

Laminaat inmeten en leggen

Ik zou graag door een vakman laminaat willen laten inmeten om te weten wat ik moet kopen en daarna ook door de vakman laten leggen in woonkamer en twee halletjes. Ik koop laminaat en ondervloer zodra ik weet hoeveel pakken er moeten komen. Ik schat 35 vierkante meter. Ik ga al snel verhuizen en mijn uiterste datum is rond 15 augustus. De oude vloer moet misschien ook verwijderd worden.

Inmeten van een vloer

Ik overweeg een vloer via jullie aan te schaffen en deze door jullie te laten leggen. Kan iemand de vloer komen inmeten? Op welke termijn zou dat zijn en wat zouden de kosten zijn?

Vinyl vloer leggen in nieuw appartement

Ik wil bij de Gamma Vinyl bestellen voor mijn appartement met een totale oppervlakte van 80 vierkante meter. Dat wil ik precies laten inmeten in verband met de exacte hoeveelheid Vinyl. Voor de 2 slaapkamers wil ik dezelfde kleur hebben en voor de gang, keuken en huiskamer (hout print circa 50 m2) een andere kleur en soort (marmer print circa 30 m2). De huidige ondergrond is beton en hier kan gewoon overheen gelegd worden. Wat zijn de kosten voor het inmeten en het leggen van het Vinyl? Hoe snel na de bestelling bij de Gamma kunt u dit leggen? Eerste werkdag graag uiterlijk op 21 februari 2018, Zie ook de toegevoegde Plattegrond.

Plinten bij een PVC-vloer monteren

In mijn nieuwbouwhuis (165 m2) wordt een PVC-vloer gelegd. Ik wil door Gamma plinten met kabelruimte laten monteren door middel van schroeven. Ik vind het lastig te bepalen wat ik precies nodig heb voor wat betreft hoeken en bevestigingsmateriaal. Kunt u komen kijken en inmeten?

Vervangen van een houten vloer

Ik wil de plankenvloer van onze slaapkamer laten vervangen door OSB of andere platen met daar overheen estrich vloerelementen voor de geluidsdemping. De afmeting van de kamer is ongeveer 350 cm breed en 280 tot 500 cm lang. Eén van de wanden staat schuin, vandaar deze lengtemaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik wil deze klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Vloeren renoveren en vloerverwarming aanleggen en afwerken

Ik heb op dit moment een houten vloer in mijn woonkamer en betonvloer in mijn gang en keuken. Ik wil de houten vloer laten vervangen door een vloer van schuimbeton. Daarna wil ik in de woonkamer, gang en keuken vloerverwarming laten aanleggen, een afwerkvloer laten plaatsen en die laten betegelen. Ik bespreek de situatie hier graag ter plaatse en laat dan ook alles inmeten. Daarna ontvang ik graag uw gespecificeerde offerte.

Laminaat leggen en afwerken

Ik wil graag net laminaat/parket laten leggen na waterschade op een betonnen vloer. Ik heb dus ook underlayment plus isolatie nodig. Daarnaast is er een watermeter onder de vloer waar een speciale met hand gemaakt luik voor gemaakt moet worden. Ook moeten er plinten gelegd worden en bevindt de vloer zich deels onder de trap. Oppervlakte is circa 8 a 10 m2 in totaal. De materialen zijn er nog niet maar ik koop hetzelfde laminaat als ik boven heb. Graag een offerte voor het inmeten en het leggen.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Wegens waterschade moet de vloer in de gang, hal en kast vernieuwd worden. Ik heb reeds een offerte van Gamma voor het soort vloer wat er moet gaan komen. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen van de oude vloer, het inmeten en leggen van de nieuwe vloer inclusief plinten en afdek latjes en overloopdorpels enz. En het afvoeren van de oude vloer. Deze offerte moet ik dan eerst bij mijn verzekering indienen voor goedkeuring. Gelieve niet te bellen omdat ik dat niet kan verstaan, ik heb graag per e-mail contact.

Inmeten en leggen PVC vloer

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht waarvan wij op 2 mei de sleutel krijgen. We gaan er eerst verbouwen en daarna willen wij er in de 2e helft van juli een PVC vloer laten leggen in de woonkamer en de keuken. Het gaat om in totaal 65 m² vloer met plinten. Ik heb al het materiaal inmiddels besteld. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de legkosten.