Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ingezakte vloer renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ingezakte vloer renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ingezakte vloer renoveren

Ingezakte vloer renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren: Momenteel is een gedeelte van de vloer ingezakt. Vermoeden is dat een van de onderliggende balken verrot en/of kapot is. Ik zou graag alleen dit stuk willen repareren aangezien de rest van de vloer goed lijkt. Het is kliklaminaat dus de planken zouden herbruikbaar moeten zijn als ik me niet vergis. De woning komt begin december leeg te staan, dus hoor graag op welke termijn en voor welk bedrag dit gedaan kan worden. Vloeroppervlakte is ongeveer 28 m2.