Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp bij laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp bij laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp bij laminaat leggen

Hulp bij laminaat leggen

Ik wil dat iemand 51 m2 laminaat gaat leggen in de woning. Het laminaat gaat mijn vrouw uitzoeken.

Laminaat leggen in aangepaste woning

In verband met een keukenaanpassing moet er een nieuwe vloer komen. Er staan wel spullen in de woning die wat verschoven moeten wordt. Ik kan eventueel hulp van twee personen regelen die tijdens het leggen de spullen kunnen terugplaatsen. Daarnaast vraag ik die offerte aan om te kijken of ik een vergoeding kan krijgen via de WMO van de gemeente, in verband met mijn rolstoelafhankelijk. Het gaat om 60 vierkante meter. Bedankt voor u offerte als u het geheel verzorgd.

Laminaat leggen

Ik zoek hulp die voor mij een laminaat vloer kan leggen. Hal, slaapkamer en keuken/woonkamer. Ongeveer 30m2. Laminaat: Decomode laminaat King Size Porto 8mm 2,53m2. Graag vanaf 15 oktober. Datum nog af te spreken.

Laminaat en plinten laten leggen

Ik wil graag met spoed hulp om de ondervloer, laminaat en plinten te laten leggen. Ongeveer 90 m2. De data zijn 25 tot en met 28 september. Ik hoor graag of dat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn. Zie bijlage voor de platte grond. Ook de vloerbedekking verwijderen en afvoeren. Die ligt los op een grondvezelvloer.

Laminaat plus plinten leggen

Zoek hulp bij het leggen van laminaat plus plinten plakken. Het gaat om ongeveer 80m2. Laminaat en plinten zijn al aanwezig.

Laminaat leggen

Spoedklus. Begin is gemaakt met het leggen van laminaat in slaapkamer van ruim 3 bij 5 meter (dit is inclusief doorleggen in kleine inloopkast). Door tijdnood willen we graag hulp inroepen. We willen graag een prijsopgave en datum om de kamer helemaal te leggen. Eerste 2-3 rijen liggen al.

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Betreft laminaat leggen in klein slaapkamertje + gangetje op 1e etage. Ongeveer 35 2m. Op zaterdag is er hulp aanwezig, door de weeks niet. Laminaat reeds aanwezig. Wegens onverhoopt uitvallen van 2 klushulpen, graag spoedige reactie.

Laminaatvloer repareren

Ik heb een laminaat vloer van 90 vierkante meter en deze bol komen staan op een bepaalde plek wie kan mij te hulp schieten en het verhelpen

Laminaat in woonkamer leggen

Hulp bij leggen van laminaat in woonkamer.

Vloer en ondervloer leggen

Ik heb een offerte nodig over het plaatsen van een ondervloer, laminaat, plinten. En ook om stukken oude resten vloer te verwijderen en oude vast plinten te verwijderen. Het gaat om circa 60 m2. Eventueel hulp met verplaatsen koelkast wasmachine etc zodat eronder ook een nieuwe vloer kan. Graag z.s.m.

Partners

Partners van Casius