Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer vervangen door betonvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer vervangen door betonvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer vervangen door betonvloer

Vloer schuren en olien

Het betreft een houten vloer van eiken duo-planken van ongeveer 40 m2. Behandeling schuren en olien.

Eiken houten vloer laten leggen met goede geluidsisolatie onderlaag

Ik wil graag een oude zwevende eiken houten vloer laten verwijderen en een nieuwe laten leggen met eronder een nieuwe zeer goede geluidwerende isolatie. Het gaat om een appartement in Amsterdam (1e verdieping) met houten ondervloeren. Oppervlakte woonkamer 35 m2 , oppervlakte slaapkamer 16 m2 en oppervlakte kleine slaapkamer 5,5 m2 dus in totaal 56,5 m2. Daarnaast entree met een tegel laten leggen (is nu hout) en een hal met tegel of hout (even verleggen). Zie bijgaande tekening.

Granieten vloer aanleggen

Mijn huis is uit ca 1900. Op de beletage (boven het souterrain) ligt een nu een houten vloer op de originele houten ondervloer. Ik wil graag in de gang, keuken en het toilet een granieten vloer, het liefst over mijn houten vloer heen als dat kan. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2.

Badkamer betonvloer realiseren

De badkamer wordt verbouwd. Is nu voorzien van een houten ondergrond. Het oppervlakte is 3 X 2 m. Het gaat om het storten van een betonvloer, zandcement dekvloer. Wij zijn er nog niet over uit wat voor type vloerverwarming wij gaan realiseren dus de dikte volgt later. Graag een kostenplaatje voor het storten van de vloer over oppervlakte van 3 x 2 meter.

Tegelvloer uitbikken & visgraad vloer leggen

Bestaande tegelvloer uitbikken 70 m2. Er zit vloerverwarming onder die in tact moet blijven. Daarna houten visgraad vloer leggen. Vakman mag huidige vloer eruit halen, ik regel zelf de houten vloer.

Een betonnen vloer storten

Bij het nieuwe huis dat we kopen zit zwam onder de houten vloer. Daarom willen we dat graag vol laten storten met beton. Het gaat om een gangruimte van ongeveer 20 m2 en een badkamer van ongeveer 16 m2.

Houten vloer laten schuren

Wij willen graag onze houten vloer in de woonkamer en in de gang (begane grond) srofvrij laten schuren en polijsten De totale oppervlakte 49 m2 en de vloer is van brasiliaanse eik (tauari).

Betonnen zoldervloer aanlengen met cementdekvloer

Wij willen een dakkapel laten plaatsen. Hierdoor krijgen we 110 cm x 490 cm meer vloeroppervlakte op onze betonnen zoldervloer. Nu ligt dit deel iets lager dan de rest omdat dit vloerdeel onafgewerkt is, daar het momenteel achter het huidige knieschot zit. Knieschot en houten balkje verwijderen en dit stukje van de vloer dus met circa 5,5 m2 zandcementdekvloer gelijktrekken.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '60 woning. Het gaat om 1-2 m2 in het toilet. De huidige vloer is het een houten vloer maar ik kan dit verwijderen. Ik wil graag weten of het mogelijk is en ik wens offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Vloer in uitbouw egaliseren

Ik wil graag mijn bestaande uitbouw voorzien van een nieuwe vloer. De oude laminaat vloer ligt net niet helemaal vlak bij het uitbouw gedeelte en willen we laten egaliseren voordat we een nieuwe vloer gaan leggen. De afmetingen zijn: 2,5 bij 5.1 meter.

Partners

Partners van Casius