Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer schuren en lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer schuren en lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer schuren en lakken

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '60 woning. Het gaat om 1-2 m2 in het toilet. De huidige vloer is het een houten vloer maar ik kan dit verwijderen. Ik wil graag weten of het mogelijk is en ik wens offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Uitbouw egaliseren

Ik wil graag mijn bestaande uitbouw voorzien van een nieuwe vloer. De oude laminaat vloer ligt net niet helemaal vlak bij het uitbouw gedeelte en willen we laten egaliseren voordat we een nieuwe vloer gaan leggen. De afmetingen zijn: 2,5 bij 5.1 meter.

Visgraat vloer plaatsen

Visgraat motief met een lichte behandeling in de hal, woonkeuken en toilet. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject

Woonkamer vloer zandcement

Ik heb een betonnen vloer van ongeveer 48 m2 met over de vloerverwarming buizen, ongeveer 5 cm dik. Hierna willen we een houten visgraat vloer leggen. Vloerverwarming komt op 9 juli dus graag 10 juli leggen.

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb een kleine woonkamer met houten vloeren van 24 vierkante meter. Ik zou deze graag geschuurd en gelakt willen hebben. Het materiaal hiervoor heb ik zelf niet in huis. Het gaat om een appartement met een lift.

Betonvloer met vloerverwarming aanleggen

Onze woning heeft een houten vloer, deze willen wij vervangen door een betonnen vloer met vloerverwarming. Oppervlakte is ca. 48 m2.

Het aanleggen van een visgraat vloer op de begane grond

Ik zoek een specialist die een visgraat vloer kan leggen op mijn begane grond. Momenteel alleen een houten ondervloer, die ik had geschuurd en geolied. Plinten en drempels zullen ook moeten worden overwogen bij de leg. Het betreft ongeveer 70m2 denk ik. Wil het al jaren, maar hik ook al jaren er tegenaan, hoe moet dat met al m’n spullen.

Houten vloer schilderen

Ik wil mijn houten vloer wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Verf graag in de offerte meenemen.

Betonvloer storten

In ons souterrain ligt een houten vloer op een houten balklaag. Die willen we graag verwijderen en vervangen voor een betonnen vloer en vloerverwarming. (nog zonder afwerkvloer).

Partners

Partners van Casius