Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer op laten schuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer op laten schuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer op laten schuren

Leggen laminaat vloer woonhuis

Ik wil een nieuwe vloer leggen in mijn huis (m.u.v. badkamer), in totaal 48 m2. Er ligt nu beton. Ik denk aan een houten vloer of laminaat, maar de keuken zal iets waterbestendigs moeten hebben, dus ong. 8 m2 tegels of vinyl. Er is geen vloerverwarming, sterker nog ik denk eerder aan een isolerende ondervloer dat ik de kou van de grond niet in de vloer heb. Liefst inbegrepen uw goedkoopste optie zodat ik een indicatie van de bodemprijs heb. Rond 10 juni zou ik graag willen beginnen.

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de eerste verdieping willen we in een slaapkamer een plak pvc vloer leggen. De vloer heeft een houten vloerconstructie (bouwjaar woning 1935), waarover we Fermacell platen willen leggen. De vloer dient geëgaliseerd worden om plak pvc te kunnen leggen. Het gaat om een slaapkamer (slaapkamer 1 op de plattegrond, ca. 15,04 m2). Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer laten aanleggen. Het gaat om een waterschadevloer. De hal en wc zijn bij elkaar 12 m2 & de slaapkamer is 16m2.

Houten vloer op laten schuren

Graag informatie aangaande het opschuren van een houten vloer. Deze mag zo licht mogelijk worden. Het gaat om 40m2 maximaal. Woonkamer en gang. (2 kamers)

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.

Laminaatvloer of houtenvloer leggen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor laminaat leggen in een ruimte van circa 48 vierkante meter. Ik heb nu vermoedelijk laminaat liggen. De ondervloer zal groot en deels nog te gebruiken zijn. De vloer zelf graag afvoeren. Plinten enzovoort moeten ook gelegd worden. Ik zou ook graag willen weten wat een houten vloer zou kosten. Rond juli wil ik het liefst starten.

visgraat houten vloer laten leggen, schuren en olieen

Ik wil graag een nieuwe visgraat vloer laten leggen in mijn woning. Ik heb al essen houten latjes aangeschaft en wil deze in visgraat motief laten leggen. Het oppervlak bedraagt ong. 28 m2. Ik heb nog geen juiste ondervloer, geen lijm en geen olie. Deze kan ik wel zelf aanschaffen als ik weet wat ik moet halen. een gedeelte van de ruimte heeft een betonnen ondervloer en een ander gedeelte houten platen.

Vloerbedekking verwijderen

Werken jullie ook in Arnhem? Flatje 3e verdieping, geen lift. Ben bezig de vloer er af te halen (met juten ondergrond, overal vastgelijmd), omdat het nog opgehaald kan worden, komende maand door de vuilnisdienst. Nog nodig: Ca < 40 m2 lijmresten verwijderen en evt. egaliseren, betonnen vloer met aan zijkanten een houten lat (bouwjaar 1950. Vroeger spijkerde men het tapijt a/d zijkanten vast ). Dus misschien is egaliseren geen optie? Graag hoor ik van u.

Het leggen van houten vloerdelen op de begane grond

We hebben al wat vloerdelen op het oog. Deze willen we op een deskundige wijze laten leggen. Er ligt nu laminaat en ik neem aan dat dit op beton ligt. Het is de bedoeling dat u de vloer weghaalt en de nieuwe gaat leggen. Zou gaan om ongeveer 52m2.

Houten vloer schuren en lakken

Houten vloer moet geschuurd worden en daarna geolied of gelakt.

Partners

Partners van Casius