Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer laten leggen

Vloer leggen

Ik woon 5km over de grens bij Bourtange en wil een aantal vloeren laten leggen. Graag uw offerte per klus: 1) Parketvloer laten leggen. Afhankelijk van de prijs gaat het om 1 tot 4 kamers van ongeveer 30 m2 per kamer. 2) De houten vloer uit onze vorige woning laten leggen. Het betreft meranti planken van 1-3 meter met heel weinig lijm resten (schone groeven). Die moet vervolgens ook geschuurd/behandeld worden. Het gaat hier om ongeveer 60 m2. 3) Tegelvloer laten leggen in de hal. Het gaat om ongeveer 13m2.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag de houten vloer vervangen voor een balken broodjes vloer met vloerverwarming. Er is geconstateerd dat er 1 houten vloerbalk slecht is dus willen we overwegen om over te gaan op een betonvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Flexxfloor vloer leggen

Ik wil graag in mijn keukenvloer van 8 m2 flexxfloors laten leggen. De oude flexxvloer moet eruit gehaald worden. Ik woon op de begane grond en heb houten vloeren in de keuken. Door lekkage moet nu de huidige vloer eruit en een nieuwe erin. Graag een offerte inclusief eruit halen en nieuwe erin. Inclusief uurloon, materiaal, flexxvloer tegels, lijm onderplaat afwerklatjes.

Vbi renovatievloer plaatsen

Mijn houten vloer in een souterrain heeft vochtschade. Ik ben benieuwd of hier een renovatievloer geplaatst kan worden. De grootte is 19 m2. Op dit moment is de houtenvloer weggehaald, de houtensteunbalken zitten er nog. Eronder zit een kruipruimte van 20 cm.

Houten vloer vervangen door betonvloer

Graag wil ik weten hoeveel het gaat kosten om in een jaren 30 woning de houten vloer te vervangen door een betonnen vloer. De woonkamer is circa 30 m2. Nu begrijp ik dat dat afhankelijk is van verschillende prijzen. Toch ben ik op zoek naar de mogelijkheden en de prijs indicaties die hier bij passen.

Egaliseren hout/beton vloer

Ik heb in mijn woonkamer een vloer die gedeeltelijk hout is en gedeeltelijk beton. Om hier laminaat te kunnen gaan leggen zou de gehele vloer egaal gemaakt moeten worden (+/- 35 m2). Ik wil de vloer laten egaliseren met een materiaal waardoor het enigszins flexibel blijft, graag advies hierover. De naden van de houten vloer moeten dicht gesmeerd worden, daarna kan er gestart worden met gieten.

Houten vloer herstellen na waterschade

Water is vanuit mijn keukenkastje onder de houten vloer gelopen. Voor de verzekering dien ik een aantal offertes op te vragen voor het herstel van mijn houten vloer na waterschade. Het is een klein stukje in de keuken onder het aanrecht, ik denk dat het ongeveer 3 bij 2 m is. Dit zou ik graag alleen laten herstellen.

Houten vloer vervangen door een betonvloer

Wij zouden graag onze houtenvloer willen vervangen door een betonvloer. Afvoeren van de houtenvloer doen we zelf. Het gaat om een woonkamer van +/- 4.72 x 7.05 meter. Graag ontvang ik daar een prijsopgave van inclusief broodjes, balken. Vloerverwarming word door ons zelf gelegd.

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Ik wil een vloerverwarming op een houten vloer (kruipruimte ( van 7000 x 3750 mm en 220 ruimte onder de balk) en een gedeelte betonvloer zonder kruipruimte ( frezen?) De kruipruimte moet hiervoor opgevuld worden met schuimbeton. Kunt u me daar een offerte voor sturen? De oppervlakte van de woonkamer is 7 x 3,75 meter.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. Totaal is ongeveer 45 m2. Ook nieuwe plinten. Tevens graag offerte voor het verwijderen van de oude houten vloer.

Partners

Partners van Casius