Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer laten leggen

Houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming

Wij willen graag de huidige houten vloer in de woonkamer (met kruipruimte) vervangen door een betonvloer met isolatie en vloerverwarming (hoofdverwarming). Er zit al een verdeler met voldoen extra aansluitingen. Het gaat om een vloer oppervlak van ± 28 m². De vloerverwarming kan op de hoofdverwarming worden aangesloten. De afwerking van de vloer bespreek ik met de vakman.

Houten vloer leggen

Ik zoek een vloerlegger die op de eerste verdieping van mijn huis gebruikte houtenlaminaat opnieuw kan aanleggen, schuren en lakken. In totaal tussen de 20 en 25 m2. Ondervloer is al aangelegd en de ondergrond is beton. Na verhuizing houten vloer opnieuw leggen en mooi maken

Woonkamervloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die de woonkamer vloer kan egaliseren zodat er laminaat op gelegd kan worden. Er lag eerst een Eiken houten vloer en er is wat beton los gekomen tijdens het verwijderen. Het gaat om 50 m2.

Houten vloeren wit verven

Werkzaamheden zouden zijn op het schuren, schoonmaken, verven met wit en lakken van: - een grenen geoliede vloer van 40 m2 in de woonkamer/keuken op de begane grond en - de vloeren in twee slaapkamers op de tweede verdieping a 21 m2 (houtsoort onbekend, maar lijken originele vloeren van jaren 30 woning), in een woning in Leiden. Startdatum van werkzaamheden in overleg, maar voorkeur gaat uit voor half september 2020.

Siergrindvloer leggen

Wij gaan in december verhuizen en willen op de 1e verdieping en zolder het tapijt verwijderen en een andere vloer leggen, mogelijk siergrind (met coating). Het gaat om ongeveer 70 m2. Verdiepingsvloeren zijn van hout met op de eerste verdieping een met vezeldversterkte zwevende cementdekvloer op de houten vloer. Op de 1e verdieping is ook vloerverwarming aanwezig. We weten nog niet hoe de vloerbedekking vast zit (moeten we nog navragen). Heeft u een prijsofferte voor ons incl. materiaal en arbeidskosten en verwijderen oude vloer? Hoe lang gaat de coating ongeveer mee, blijft dat jaren zijn werk doen? Hartelijk dank!

Vloer vervangen

Ik heb interesse in het laten leggen van een granitovloer in ons aankomede jaren 30 huis in Haarlem. Het gaat om: (let op: afmeting zijn obv de funda maten) vloer in de gang: van 3.54 x 0.9 meter vloer in de wc: 0.9 x 1.09 meter badkamer 1e verdieping: 3 x 1.78 meter hal: klein herstel: van de zwarte rand in de hal is een klein stukje afgebrokkeld, dat graag herstellen. alle vloeren: zwarte rand en beige binnenkant Optioneel: obv jullie website ben ik ook benieuwd naar een keukenblad van granito: zou u in de offerte ook de kosten mee kunnen nemen van een keukenblad van 3 meter? Verder nog een vraag: Hoogteverschil: heb ik begrepen dat ten opzichte van de bestaande granitovloer een nieuwe granitovloer altijd dikker is dan de al bestaande en daardoor altijd hoger ligt. Wat is jullie ervaring daarmee? Zijn er bijvoorbeeld ook verschillende diktes mogelijk? Zoals hierboven aangegeven is de vloer in de hal al granito, maar zou het ontzettend mooi vinden om dit ook door te trekken in de gang, waar nu een houten vloer ligt. Dit wil ik alleen als het hoogteverschil niet te groot wordt en nog op te vangen is door een dorpel. Ik ben benieuwd naar: jullie offerte beschikbaarheid in november / december Alvast bedankt voor uw reactie. En mocht u nog meer vragen hebben, voordat u in staat bent de offerte te maken, hoor ik dat uiteraard ook graag.

Houten vloer laten schuren

Ik wil graag de vloer in de slaapkamer (16 m2) en op de overloop (5 m2) laten schuren. De vloer bestaat uit een houten mozaïek parket.

Vloer egaliseren en gieten vloer 250m2

Vloer egaliseren en daarna vloer aanleggen met vloerverwarming en benodigde Tempex, isolatie op de bestaande betonnen vloer. De tempex omdat er een klein hoogte verschil van ongeveer 3cm is. Er is ook nog een deel van 76 m2, dit is nog een houten vloer en moet worden gevuld met schuimbeton. Het totale oppervlakte is 250m2. Wij gaan graag in overleg met een bekwame vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren

Wij willen de houten vloer verwijderen en vervolgens laminaat laten leggen. Het gaat om 2 kamers. Afmetingen: 1- 4.79x2.76 m 2 - 3.57x2.76 m Graag kosten voor verwijderen, leggen en het materiaal.

Houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc

We willen pvc op de vloer leggen, maar een deel van de vloer is hout en een ander deel is beton. De hoogte is verschillend. Dit moet vlak gemaakt worden en goed vastgezet worden zodat er uiteindelijk pvc gelegd kan worden. Ook moet de vloer geëgaliseerd worden. Voor een deel ligt er parket op de vloer, dat kunnen we er eventueel uithalen. Het totaal oppervlakte is ongeveer 36m2

Partners

Partners van Casius