Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer herstellen schuren en bewerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer herstellen schuren en bewerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer herstellen schuren en bewerken

Siergrind vloer leggen

Ik ben mij aan het oriënteren betreft beton of gietvloer voor onze keuken. Betreft lange smalle keuken en bijkeuken van ongeveer 10 m2. Houten ondervloer. Kunt u mij een prijsindicatie verstrekken?

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Houten vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een houten vloer in Nijmegen. Het gaat om ca. 85 vierkante meter. Visgraat of lammelparket. Tevens hoor ik graag wat het leggen van laminaat kost.

Houten vloer leggen

Graag een aparte offerte voor het leggen van een vloer circa 95 vierkante meter circa 48 vierkante meter. Betreft een multiplank die zwevend gelegd dient te worden, verlijming alleen in mes en groef. Plant is 19 cm breed. Geen voorwerk nodig.

Vloer egaliseren en houten vloer leggen

Wij zijn aan het oriënteren om een uitbouw te laten maken, dan moet de woonkamer en de uitbouw gelegaliseerd worden. En we willen dan ook een nieuwe houten vloer laten leggen. De woonkamer/keuken is nu ongeveer 7,5 x 5,25 meter is 39,3 m2. De uitbouw wordt 5,25 x 2 meter is 10,5 m2. Graag zouden wij een offerte krijgen voor het complete pakket.

Parket schuren en in de olie zetten

De huidige vloer is een eiken houten parket vloer in een gelige kleur. Deze moet geschuurd worden en met olie naar lichte witte kleur worden gebracht. De oppervlakte is 42 m2 en de plinten verwijderen we zelf.

Marmoleum leggen

Ik wil in mijn keuken marmoleum laten leggen, Het is een keuken van 3. 89 bij 2 m met een houten vloer waarop een extra houten ondervloer is bevestigd

Tapijt leggen

Graag zou ik graag 12 m² tapijt gelegd willen hebben. Op een houten vloer. Het tapijt zal 4 december geleverd worden.

Laminaat vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen van Het weg halen en vervangen van houten laminaat Ondervloer plinten en laminaat incl Ten behoeve van het laminaat: vloer 35 m2

Ondervloer en PVC aanbrengen

Het is een houten ondervloer, waarop op de begane vloer 'goldline' én 'isoline+' gelegd moet worden. Vervolgens moet het PVC op de primer geplakt worden. Wellicht dat u ervaring hiermee heeft. De vloer is 67 m2. Graag zouden we een indicatie ontvangen van de legkosten.