Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer herstellen schuren en bewerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer herstellen schuren en bewerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer herstellen schuren en bewerken

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.

Houten vloer met kieren aantikken

Ik ben net verhuisd en de vloer heeft een opknapbeurt nodig. Het voornaamste is dat de vloer aangetikt moet worden. Er zitten namelijk ruimtes tussen de planken. Het gaat in totaal om zo'n 50 a 60 vierkante meter vloer. Schuren en dergelijke kan ik zelf doen.

Houten vloer met luik naar de kruipruimte vernieuwen

Houtenvloer vervangen (in de beneden gang) inclusief het luik naar de kruipruimte. De afmeting van de vloer is plusminus 2,60 x 0,85 meter. De afmeting van het luik betreft plusminus 0,50 x 0,50 meter. Graag laminaat op de nieuwe vloer leggen (kleur grijs). Er zitten nu tegels op en die moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Houtenvloer lichter maken

Ik wil de houten vloer op onze beneden verdieping lichter maken. De vloer zit nu in donkere olie. Dat moet een lichte/whitewash kleur worden. Ik wil graag objectief advies, het liefst op of rond de 750 euro. Het gaat om zo'n 90 vierkante meter oppervlakte.

Houten vloer en laminaat in nieuwbouwwoning

Begane grond: (eiken) houtenvloer (kleur en afwerking nader te bepalen) geschikt voor vloerverwarming, inclusief leggen van de vloer en plaatsten van witte MDF plinten (7 cm hoog). Benodigd aantal vierkante meters 77 (zonder snijverlies), plinten 39 meter. Op de eerste etage en de zolder komt laminaat en plakplint. Benodigde aantal vierkante meters 80 (zonder snijverlies), plint 84 meter.

Parketvloer over tegels leggen

60 m2 vloer bedekt met tegels (vloerverwarming). Graag willen wij houten parket legen. Parket hebben wij.

Houten vloer op zolder laten leggen

De houten vloer is voor de helft is gelegd. De andere helft zijn alleen de balken van het huis te zien. Daar moet de houten vloer verder worden gelegd (ongeveer 15 m2). Vervolgens moet over de gehele vloer dan een ondervloer en laminaat geplaatst worden (30 m2). Materialen in overleg.

Stukje massief houten parketvloer verwijderen

Ten behoeve van het creëren van een (2e) kruipluik moet er een stukje vloer (massieve houten parketvloer) netjes verwijderd worden, waarna deze na de werkzaamheden (een weekje later) weer netjes teruggeplaatst moet worden. Zie foto's om wat voor vloer het gaat. Kruipluik wordt 50x60cm. Dus de vloer moet iets groter worden uitgezaagd. Een en ander in overleg met de aannemer die de kruipluik gaat maken. Aannemer kan dit niet doen helaas, we willen dit graag netjes laten doen. Moet gebeuren op donderdag 22 maart 2018 om 08.00 uur in Ypenburg (Den Haag).

Anhydrietvloer schuren en primeren

Mijn nieuwe appartement krijgt een houten vloer die verlijmd zal worden op een anhydriet vloer. De anhydriet vloer dient hiervoor te worden geschuurd en geprimeerd. Aan houten vloerdelen wordt 75-80 m2 aangeschaft waarbij rekening is gehouden met snijverlies. Graag een offerte voor schuren en primeren. De vloer wordt 20 maart gelegd. Liefst uitvoering van schuren op 16 of 19 maart aanstaande.

Houten vloer opknappen

Onze vloer is een Eikenvloer, we willen nu een white wash kleur. De woning is tijdens de werkzaamheden leeg. De oppervlakte is 50 m2.

Partners

Partners van Casius