Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin

Betonvloer met vloerverwarming storten

Wij hebben recent een jaren 30' huis gekocht en willen graag de vloer laten isoleren en eventueel ook gelijk vloerverwarming laten plaatsen. Wij zouden hiervoor graag onze houten vloer willen laten vervangen voor een betonnen systeemvloer met een Rc waarde van 5, ook wel een renovatievloer of PS-broodjesvloer genoemd waar het isolatiemateriaal dan al in verwerkt is. Graag zouden we ook een offerte willen ontvangen voor de eventuele extra vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 47 m2 van de begane grond en er is een kruipruimte aanwezig die goed toegankelijk is. De overdracht is begin oktober, dus we kunnen helaas nu nog niet iedereen laten kijken maar we vroegen ons af of het toch mogelijk is om een grove kostenraming te geven op basis van foto's van de plattegrond en de kruipruimte? Zodat we een eerste selectie kunnen maken, uiteraard is het voor nadere specificering als we verdere afspraken maken mogelijk om een afspraak te maken met de verkoper voor een inspectie.

Egaliseren van vloer

Momenteel zijn wij bezig met de verbouwing van ons nieuwe woning. We zijn daarvoor tevens op zoek naar een bedrijf die op korte termijn beschikbaar is om te egaliseren. Graag zou ik meer informatie willen omtrent de prijzen die jullie hiervoor hanteren. Het gaat om het egaliseren van een vloer in een bestaande woning waar we zelf inmiddels de oude plavuizen vloer hebben verwijderd. In eerste instantie gaat het om het egaliseren van een zandcement dekvloer (lijmresten plavuizen zijn wel aanwezig) eind augustus, voordat de voerverwarming gefreesd kan worden. Hiervoor dient de vloer zo glad mogelijk te zijn. Na het plaatsen van de vloerverwarming en tevens het dichtsmeren van de sleuven zal er nog een keer geëgaliseerd moeten worden (half september) i.v.m. het verlijmen van een houten vloer. Oppervlakte bedraagt zo'n 64m2. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis. Dit huis heeft in de woonkamer nog de oude houten vloer (1964). We onderzoeken graag de mogelijkheden om deze te vervangen door een betonnen vloer. Het betreft een ruimte van 7,14 x 3,65 meter. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer realiseren op de 1e verdieping. Ook deze ruimte heeft nu een houten vloer die we dan moeten vervangen, dit gaat om een ruimte van 1,97 x 2,54 meter. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en horen graag van u.

Egaliseren houten vloer

Ik zoek een vloerlegger die mijn krakende houten vloer kan herstellen op de tweede verdieping (zowel hal als de slaapkamers). In de slaapkamers liggen platen en daaronder ook de houten vloer zoals op de afbeelding te zien is. Totaal tussen de 40 en 42 vierkante meter.

Vloer woonkamer en keuken egaliseren

Ik zoek een vloerlegger die mijn vloer kan egalseren in de keuken en woonkamer door middel van egaline. Wij hebben recent vloerverwarming laten leggen en dat is ingesmeerd met tegellijm. De oppervlakte is in totaal 41 m2, bevindt zich op de begane grond. Er wordt een houten vloer aangelegd door iemand anders.

Moderne topvloer laten leggen

Ik maak graag binnenkort een afspraak voor advies en offerte voor een moderne vloer over houten balken, en een deel in de nieuwe aanbouw. Ik ga verbouwen en wil de voorbereidingen van ondervloer en verwarming aanpassen op keuze eindvloer. Het gaat om 60 m2.

Vloeren vervangen en isolatie (deels)

Het gaat om 3 slaapkamers (17.6, 10.7 en 7.6 m2) en een overloop van ongeveer 6 m2). De huidige houten vloer moet verwijderd worden en vervangen met een laminaat vloer (we willen 1 vloer over de hele verdieping). Aanvullend dient in de grootste slaapkamer, isolatie aangebracht te worden. Deze slaapkamer heeft een houten vloer. De andere kamers hebben betonnen vloeren.

Houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming

Wij willen graag de huidige houten vloer in de woonkamer (met kruipruimte) vervangen door een betonvloer met isolatie en vloerverwarming (hoofdverwarming). Er zit al een verdeler met voldoen extra aansluitingen. Het gaat om een vloer oppervlak van ± 28 m². De vloerverwarming kan op de hoofdverwarming worden aangesloten. De afwerking van de vloer bespreek ik met de vakman.

Houten vloer leggen

Ik zoek een vloerlegger die op de eerste verdieping van mijn huis gebruikte houtenlaminaat opnieuw kan aanleggen, schuren en lakken. In totaal tussen de 20 en 25 m2. Ondervloer is al aangelegd en de ondergrond is beton. Na verhuizing houten vloer opnieuw leggen en mooi maken

Woonkamervloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die de woonkamer vloer kan egaliseren zodat er laminaat op gelegd kan worden. Er lag eerst een Eiken houten vloer en er is wat beton los gekomen tijdens het verwijderen. Het gaat om 50 m2.

Partners

Partners van Casius