Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vloer eruit nieuwe beton vloer erin

Houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin

Wij willen onze houten vloer eruit en daarvoor in de plek een betonnen (broodjes)vloer op de begane grond. Ongeveer 45 m2.

Granito vloer met bies leggen

Het laten leggen van een Granito vloer met bies in de hal. Het gaat om een oppervlakte van 15 m2. Het huis is gestript. Er liggen wat tegels met hier en daar een gat erin, op een houten verdiepingsvloer. Mogelijk deze egaliseren en de Granitovloer erin leggen. Kunt u dit eventueel combineren met het aanleggen van vloerverwarming? In de keuken willen we een gietvloer. Daar ligt nu niets, het gaat beton met vloerverwarming worden. Dat is 36 m2. Uitvoering in het vierde kwartaal van dit jaar.

Vloer met betonlook plaatsen

Wij krijgen eind september de sleutel van de door ons gekochte woning. We willen daar in de woonkamer met aansluitend de keuken en in de gang een vloer met betonlook laten maken. Het gaat om ongeveer 60 m². In de gang is de ondergrond een houten vloer, in de overige ruimtes beton met vloerverwarming erin. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming

Op de beneden verdieping ligt nu gedeeltelijk een houten vloer, deze willen we verwijderen en een betonnen vloer van maken incl vloerverwarming erin. Het is 1 ruimte van 8,1 x 3,5 meter waarvan nu in het midden een strook beton ligt en de rest hout, het moet echter wel 1 geheel worden, daar we het willen afwerken met een gietvloer. De vloer is de begane groep vloer. Hoeveel gaat het ons kosten om een mooie betonnen vloer op de benedenverdieping te krijgen? De sleutel krijgen we in augustus. Kunt u eerst een indicatie van kosten geven?

Nieuwe vloer met vloerverwarming aanleggen

Houten vloer eruit en een gedeelte afgraven, ongeveer 10 m2. Nieuwe vloer plus vloerverwarming in de kamer erin, dat is in totaal 36 m2 (ongeveer). In de keuken van 12 m2 ligt beton maar moet worden voorzien van vloerverwarming. En de bijkeuken van 6 m2 iets afgraven, beton erin en vloerverwarming aanbrengen.

Houten ondervloer vervangen

Onze houten ondervloer moet vervangen worden omdat deze op een aantal plaatsen rot is. Wij zitten te twijfelen om een nieuwe houten ondervloer erin te leggen of toch beton. Wij weten een beetje de prijzen maar niet wat er allemaal moet gebeuren. Het gaat om een halletje van 5 bij 1,5 meter en als de kosten meevallen dan willen we ook de woonkamer mee nemen. Dit bij elkaar is een oppervlakte vak 9 bij 7 meter ongeveer. Onder de vloer liggen nog wel wat leidingen en het riool. Graag offerte en advies.

Betonnen vloer aanleggen

Wil een zwevende betonnen vloer beneden hebben. Het is een 100 jaar oud huis met houten vloer erin die al half uitgebroken is (haal hem zelf eruit) behalve de keuken gedeelte want daar zit al beton erin (plafond kelder )en wil daar de nieuwe vloer ( beton + smeervloer + zand+ tempex +een mantel voor de nieuwe meterkast die ik in toekomst wil vergroten en vernieuwen )door jullie aangelegd hebben en die op de zelfde hoogte ligt als de keuken (aangesmeerd). Het gaat om deze afmetingen ongeveer : 6.5 m breedte x 8.5 m lengte x 0.65 m diepte . Het kan kleiner zijn omdat ik de wc en keuken + kelder ingang niet eraf heb gehaald. Het is zeker gewenst om eerst te komen kijken i.v.m. afmetingen en de benodigde spullen ( mantel + zand + tempex+ folie evt + beton etc.).

De woonkamer heeft een houten vloer, in ...

De woonkamer heeft een houten vloer, in de hal en keuken liggen plavuizen op beton. Ik wil in de woonkamer ook een betonnen vloer met vloerverwarming en de convectorputten eruit. Eerst de houten vloer eruit, zand erin, beton storten, vloerverwarming erop, plavuizen (hardsteen of graniet) op de gehel benedenverdieping. woonkamer +/- 35 m2 totaal ongever 55 m2. Het betreft een woonhuis in Leersum aan de hoge kant van het dorp op stevige zandplaat gebouwd.

houten vloer verwijderen en beton ...

houten vloer verwijderen en beton +vloerverwarming erin.