Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten kasteelvloer lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten kasteelvloer lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten kasteelvloer lakken

Houten kasteelvloer lakken

Wij hebben op de b.g.g een houten kasteel vloer van +/- 50m2. deze vloer ligt er nu zo'n 7 jaar en moet een opknapbeurt hebben. Wij hebben twee kleine hondjes die, toen ze nog niet zinderlijk waren, met enige regelmatig binnen hebben geplast. Daarnaast is er, met name in het deel van de keuken, ook het nodige op de grond gevallen. Wij willen de vloer daarom opnieuw laten schuren en lakken (2 componenten lak / met een beschermlaag?) zodat we weer even vooruit kunnen en de vloer er tip top uit komt te zien. De plinten in de kamer mogen er niet af.

Houten kasteelvloer schuren en oliën

Ik wil graag onze houten kasteelvloer uitvoering white wash laten schuren en opnieuw laten olien. De vloer bedraagt in oppervlakte 42 m2. Wat zijn de kosten als ik deze opdracht door u laat uitvoeren? En is het nu ook mogelijk om dit te doen, aangezien de meubels niet naar buiten kunnen ivm het weer? Ik hoor graag van u.

Vloer oprapen en in ander huis leggen

Wij hebben een houten vloer (kasteelvloer) die moet worden opgeraapt in Vleuterweide en weer neergeleg in Rotterdam Ommoord. ca 50 m2. Graag rond 10 november oprapen, vervoeren en 11 november leggen. Ongeveer 40m2. Planken vloerdelen.

Houten kasteelvloer ong. 35m2. ...

Houten kasteelvloer ong. 35m2. Lichtelijke renovatie gewenst (enkele planken herplaatsen), vervolgens schuren en lakken.

In ons huis ligt een houten ...

In ons huis ligt een houten kasteelvloer, door plaatsing vaneen open haard dient een stuk daarvan hersteld te worden. We beschikken over originle vloerdelen.