Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc

Betonvloer met vloerverwarming storten

Wij hebben recent een jaren 30' huis gekocht en willen graag de vloer laten isoleren en eventueel ook gelijk vloerverwarming laten plaatsen. Wij zouden hiervoor graag onze houten vloer willen laten vervangen voor een betonnen systeemvloer met een Rc waarde van 5, ook wel een renovatievloer of PS-broodjesvloer genoemd waar het isolatiemateriaal dan al in verwerkt is. Graag zouden we ook een offerte willen ontvangen voor de eventuele extra vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 47 m2 van de begane grond en er is een kruipruimte aanwezig die goed toegankelijk is. De overdracht is begin oktober, dus we kunnen helaas nu nog niet iedereen laten kijken maar we vroegen ons af of het toch mogelijk is om een grove kostenraming te geven op basis van foto's van de plattegrond en de kruipruimte? Zodat we een eerste selectie kunnen maken, uiteraard is het voor nadere specificering als we verdere afspraken maken mogelijk om een afspraak te maken met de verkoper voor een inspectie.

Betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis. Dit huis heeft in de woonkamer nog de oude houten vloer (1964). We onderzoeken graag de mogelijkheden om deze te vervangen door een betonnen vloer. Het betreft een ruimte van 7,14 x 3,65 meter. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer realiseren op de 1e verdieping. Ook deze ruimte heeft nu een houten vloer die we dan moeten vervangen, dit gaat om een ruimte van 1,97 x 2,54 meter. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en horen graag van u.

Vloeren vervangen en isolatie (deels)

Het gaat om 3 slaapkamers (17.6, 10.7 en 7.6 m2) en een overloop van ongeveer 6 m2). De huidige houten vloer moet verwijderd worden en vervangen met een laminaat vloer (we willen 1 vloer over de hele verdieping). Aanvullend dient in de grootste slaapkamer, isolatie aangebracht te worden. Deze slaapkamer heeft een houten vloer. De andere kamers hebben betonnen vloeren.

Vloer egaliseren en gieten vloer 250m2

Vloer egaliseren en daarna vloer aanleggen met vloerverwarming en benodigde Tempex, isolatie op de bestaande betonnen vloer. De tempex omdat er een klein hoogte verschil van ongeveer 3cm is. Er is ook nog een deel van 76 m2, dit is nog een houten vloer en moet worden gevuld met schuimbeton. Het totale oppervlakte is 250m2. Wij gaan graag in overleg met een bekwame vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc

We willen pvc op de vloer leggen, maar een deel van de vloer is hout en een ander deel is beton. De hoogte is verschillend. Dit moet vlak gemaakt worden en goed vastgezet worden zodat er uiteindelijk pvc gelegd kan worden. Ook moet de vloer geëgaliseerd worden. Voor een deel ligt er parket op de vloer, dat kunnen we er eventueel uithalen. Het totaal oppervlakte is ongeveer 36m2

Houten vloer verstevigen voor wasmachine

Ik wil graag vloer in de washok verstevigen voor onze wasmachine. We wonen in een oud huis (uit 1910) met houten vloer. De wasmachine staat nu op een vloerbedekking en tijdens centrifugeren tril het hele huis. De wasmachine staat waterpas en op een trildempende plaat. Nu willen we een cement/betonnen vloer laten storten en evt (maak niet noodzakelijk) laten betegelen. De washok is ong 2 meter breed en 1 m diep

Bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer

Gehele 1e woninglaag vloer vervangen voor een betonnen vloer. Alleen beton, de bovenlaag en afwerking weten we nog niet. Het gaat om 48 m2. Ik wil eigenlijk ook vloerverwarming laten leggen. Als u dit kunt, dan wil ik dat ook meteen laten doen.

Betonnen vloer storten

Bij de renovatie van mijn woning heb ik de oude houten vloer vervangen door een balken broodjesvloer. Op deze vloer wil ik een betonnen druklaag laten storen. Het gaat om een oppervlakte van 41m2 een de druklaag moet een hoogte hebben van 50mm

Een betonnen vloer storten

Bij het nieuwe huis dat we kopen zit zwam onder de houten vloer. Daarom willen we dat graag vol laten storten met beton. Het gaat om een gangruimte van ongeveer 20 m2 en een badkamer van ongeveer 16 m2.

Betonnen zoldervloer aanlengen met cementdekvloer

Wij willen een dakkapel laten plaatsen. Hierdoor krijgen we 110 cm x 490 cm meer vloeroppervlakte op onze betonnen zoldervloer. Nu ligt dit deel iets lager dan de rest omdat dit vloerdeel onafgewerkt is, daar het momenteel achter het huidige knieschot zit. Knieschot en houten balkje verwijderen en dit stukje van de vloer dus met circa 5,5 m2 zandcementdekvloer gelijktrekken.

Partners

Partners van Casius