Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Waterschade pvc vloer incl ondervloer

Ik zoek iemand voor het herstellen van mijn vloer na waterschade in de keuken. Gaat om 9 vierkante meter incl houten onder vloer en isovloer . Gaat om een verzekeringskwestie.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Door een lekkende vaatwasser is de vloer op een paar plaatsen omhoog gekomen. Het gaat om pvc-laminaat en volgens de verzekeringsmaatschappij kan e.e.a. worden hersteld door een deel van de ondervloer te vervangen. Dit parket is namelijk niet meer leverbaar en anders moet in de gehele kamer de vloer worden vervangen. het gaat om 6 planken die omhoog is gekomen van 1.20 x 20 per stuk

Keukenvloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van zo'n 6m2. De tegels waren hier in cement verwerkt waardoor de ondervloer nu is beschadigd. Hier moet over 3 weken een pvc vloer op gelegd worden dus ik zoek iemand die dit kan herstellen. De verschillen in hoogte zijn tot 3 cm.

Laminaatvloer herstellen

In september 2016 heeft mijn vader een pvc kliklaminaatvloer gelegd in mijn appartement. Sinds ongeveer 4 weken begint de vloer te bollen en vervormen in alle vertrekken. Nu hoorden we onlangs dat er cv-buizen door de cementvloeren lopen, (het is geen vloerverwarming), en dat dat weleens de oorzaak zou kunnen zijn van de bolling van de vloer. Om zeker te zijn van wat de oorzaak is en wat eventuele reparatie dan wel vervanging van de vloer kost, zou ik graag willen dat er eerst vrijblijvend een deskundige / parketteur komt kijken. Ik ontvang graag advies over wat we nu met de vloer moeten doen of hoe u dit kunt verhelpen. Vooraf hoor ik graag of er kosten zitten aan uw bezoek.

Vloer egaliseren

Vorig jaar augustus hebben wij zelf de vloer geëgaliseerd om vervolgens een pvc vloer te leggen; echter het egaliseren is niet goed gelukt met als gevolg dat er veel bobbels te zien zijn (we noemen het zelf het golfslagbad). We willen de kamer leeghalen en de mislukte egalisatie laten herstellen door een vakman; maar hoeveel gaat ons dat kosten? Het betreft de kamer van onze puberdochter en beslaat ongeveer 20 m2.