Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het herstellen van laminaat na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het herstellen van laminaat na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het herstellen van laminaat na waterschade

Laminaatvloer laten herstellen

Er is pas laminaat gelegd in de woonkamer en keuken, maar nu komt het op 2 plaatsen omhoog. We kunnen er niet achter komen wat de reden is en weten niet hoe we het kunnen oplossen Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter.

Laminaat herstellen

De klik Laminaat in de keuken heeft waterschade opgelopen door dat de vaatwasser stuk is gegaan. laminaat komt omhoog. Kan dit worden hersteld? Gaat om een verzekeringskwestie. Is ongeveer 2 a 3 m2

Laminaatvloer laten herstellen

We hebben laminaat wat bol staat sinds vanmorgen, we weten niet of het komt doordat het te strak ligt, door lekkage of door de was die op de vloer heeft gestaan om te drogen.

Herstellen laminaat vloer

Ik wil graag een aantal laminaat planken vervangen in mijn vloer. D planken zijn aanwezig. Het gaat om ongeveer 6m2, en het gedeelte dat vervangen moet worden grenst aan de muur. De oude planken moeten er nog uit gehaald worden.

Laminaatvloer laten herstellen

In verband met een lekkage bij de keuken is het laminaat gedeeltelijk opgebold. De lekkage is gelukkig inmiddels verholpen. Ik overweeg het volledige laminaat te verwijderen en te vervangen voor nieuw laminaat. Graag ontvang ik een offerte bestaande uit: - verwijderen volledige laminaat (plus minus 40 vierkante meter) plus het afvoeren er van. Dit betreft het volledige laminaat op de beneden verdieping (hal, woonkamer + keuken) - nieuwe laminaat plaatsen (donker eiken laminaat) inclusief afgewerkt met plintjes. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. (zie voorbeeld laminaat wat er nu in licht wat ik er in geplaatst wil hebben) Graag ontvang ik dus een totaal kosten plaatje van deze klus. Alvast bedankt!

Oorzaak achterhalen van kromtrekken laminaat en herstellen

Vorig jaar juni hebben we een appartement gekocht waar in de gehele woning laminaat ligt. We hebben geen dorpels dus alles loopt door (totaal ongeveer 80 m2). Dit lag er mooi en strak in. Sinds enige tijd begint de vloer op bepaalde plekken bij de naden omhoog te komen, en is op sommige plekken verend. In een extra slaapkamer waar we vrijwel niet komen is het ook ontstaan. Ik heb echt geen idee hoe dit ineens kan. Is er een mogelijkheid dat er iemand komt kijken of dit te herstellen is en wat de oorzaak kan zijn?

Herstellen vloerschade (laminaat) naar aanleiding van waterschade

Ik wil graag een offerte voor het repareren van de vloer na waterschade in de keuken. Ik weet niet of het alleen het gedeelte gerepareerd kan worden. De schade is ongeveer 4 m2 Gaat om verzekeringskwestie.

Laminaatvloer laten herstellen

Bij het afleveren van een Amerikaanse koelkast is het laminaat behoorlijk beschadigd. Precies in de loop vanuit de gang. Er zijn 2 stukken uit het laminaat en een kras.

Schade laminaat herstellen

Ik wil het beschadigde laminaat in mijn hal laten vervangen. Oorzaak schade was water. Het gaat om een klein deel van de hal. Totaal is het ongeveer 5 m2 en beschadigde planken gaat het om een kleine 2 m2. Klein hoeveelheid laminaat nog in bezit maar ze zijn ook nog te koop bij de bouwmarkt. Graag de vloer weghalen, dan kunt u zien hoeveel planken er weg moeten.

Laminaat vloer herstellen

Wij hebben een lekkage in het plafond gehad waardoor +/- 30 m2 laminaat bol is gaan staan. Onder de laminaat vloer is het ook vochtig.