Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel verzakking houten vloer begane grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel verzakking houten vloer begane grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel verzakking houten vloer begane grond

Herstel verzakking houten vloer begane grond

Ik wil graag dat iemand komt kijken naar mijn vloer, hij zakt behoorlijk door. Oorzaak is onbekend, dus er moet eerst onderzocht worden naar de oorzaak en naar de mogelijke oplossingen. Er is verder ook een kruipruimte aanwezig. De totale oppervlakte van de woonkamer is 24 m2. Bouwjaar 1963.

Granieten vloeren herstellen

Heel graag ontvang ik op zeer korte termijn, uitvoerdatum heeft geen haast, een offerte voor restauratie van mijn granieten vloer(en). Het betreft vooral mijn vloer in de keuken, welke door verzakking van mijn huis scheuren heeft opgelopen en hierna door herstel van de fundering weer wat omhoog is gekomen en is gekrakeleerd. De oudere scheuren zijn nu egaal. De nieuwe scheurtjes zijn erg scherp en hiermee komen er kleine stukjes graniet los. Het betreft een oude granieten vloer, met ‘rode’ rand, zonder plinten. De afmeting is: 2,90 x 1,37 meter. Hiernaast wil ik graag een aparte offerte voor dezelfde granieten vloer in mijn gang. Hier is 1 grote breedte-scheur, wel egaal, en mist er 1,15 meter plint in het lange stuk, heeft ooit een deur gezeten. Grootte gang: 4.86 x 1 meter breed en, wel aan 1 stuk, 1,20 x 0,85 meter. Ik weet niet helemaal hoe ik anders de oppervlakte moet uitrekenen, het betreft een L-vormige vloer. Heel graag wil ik van beide vloeren een aparte berekening. Ik kijk uit naar jullie offertes!