Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer reparatie

Grindvloer reparatie

Het gaat om een grindvloer reparatie van ongeveer 60 m2. Er moet een nieuwe toplaag over een bestaande grindvloer worden gelegd van ongeveer 2 mm dik. Gemêleerd kleur in overleg. Er zijn geen drempels en gemakkelijke hoeken. Er zit geen tijdsdruk achter.

Grindvloer met scheuren repareren

Door waterschade vanuit de vaatwasser zijn scheuren ontstaan in de keukenvloer, 10 m2. De huidige vloer ligt er al 19 jaar in waardoor reparatie altijd kleurverschil gaan geven. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en daarna opnieuw aanbrengen van een grindvloer met coating.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.

Reparatie aan een grindvloer

Voor een klant zoeken wij iemand die een grindvloer kan aanhelen over een lengte van 2,20 meter bij 15 centimeter breed, in de juiste kleur. Dit in verband met het verwijderen van een tussenmuur. De woning moet opgeleverd worden over een maand.

Reparatie van de grindvloer

Ons kantoor in Heiloo heeft al jaren een prachtige grindvloer. Er zit nu een gaatje in (door de wieltjes van een bureaustoel). Dat hebben we een paar jaar geleden ook eens gehad. Toen hebben we van de man die de vloer ooit aangebracht heeft een klein emmertje steentjes + wat lijm gekregen, en de boel weer netjes aangeheeld. Die man is helaas overleden, en zijn bedrijf bestaat niet meer. Kunt U ons helpen met de reparatie van het gaatje in onze vloer? We kunnen de reparatie zelf wel uitvoeren, maar we zoeken dus naar het materiaal (steentjes + lijm). We begrijpen dat het een ongebruikelijke vraag is, maar we willen er gewoon voor betalen natuurlijk. Vandaag is mijn laatste werkdag, daarna ga ik op vakantie. Maandag 08 januari is ons kantoor weer geopend. Wilt U ons er misschien een mailtje over sturen? Het mail adres is.

Grindvloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog. Nou ligt hier een grind vloer en is er een uitbouw gerealiseerd. Er zit een scheur in de vloer van circa 6 meter. Uiteraard komt er eerst een bouwkundig onderzoek maar mocht daar uit komen dat er niets ernstig is wil ik graag weten aan wat voor een kosten ik moet denken voor een reparatie. De eerste werkdag is dan dus ook onbekend. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken.

Grindvloer repareren

We hebben op tien plekken reparatie nodig van onze siergrindvloer. Steentjes zijn aanwezig. Het betreft 4 grotere scheuren van 50 cm breed en 6 kleinere plekjes ter grote van 10 cent munt tot 2 euro munt.

Grindvloer verwijderen

Wij overwegen een nieuwe vloer op de begane grond van onze woning. Nu ligt er een grindvloer met vloerverwarming. Graag zouden we een offerte ontvangen voor verwijdering van de grindvloer inclusief egaal opleveren voor plaatsing nieuwe vloer en eventueel reparatie vloerverwarming. Oppervlakte te verwijderen vloer circa 30 m2.

Grindvloer met vloerverwarming repareren

Wij hebben een grindvloer met vloerverwarming op de begane grond. Deze vloer ligt inmiddels al een jaar of 16. In een vloer zijn op verschillende plaatsen flinke beschadigingen. Op sommige plekken is er een scheur zichtbaar en op één plek is de vloer zelfs afgebrokkeld tot op het beton. Er is geen 'reservegrind' aanwezig helaas. We willen graag weten of een nette reparatie mogelijk is en of bijvoorbeeld het verven van de vloer tot de mogelijkheden behoort.