Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer reinigen

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw sealen

Gesealde grindvloer reinigen en opnieuw laten sealen in woonkamer, hal en keuken. Gaat om ongeveer 32 m2.

Bestaande vloer sealen

Wat zijn de kosten om mijn grindvloer te laten reinigen en van een nieuwe beschermlaag te voorzien? +/-40m2. Het gaat om een open grind vloer.

Grondig reinigen grindvloer daarna sealen

Ongeveer 80 vierkante meter aan grindvloer die wij grondig en dus professioneel willen laten reinigen en daarna laten sealen.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag mijn bestaande grindvloer laten reinigen en laten sealen + 60 m2. De spullen haal ik er zelf uit.

Grindvloer reinigen en opnieuw sealen

Ik wil een grindvloer laten reinigen en sealen. Het gaat over een oppervlakte van 40m2

Grindvloer repareren en reinigen

In mijn grindvloer zijn door zware gevallen voorwerpen beschadigingen ontstaan. Deze zou ik graag gerepareerd willen zien. Ik ben in het bezit van een tweetal emmers met de oorspronkelijke steentjes op kleur. Zwart en grijs/wit. Tevens zou ik ca. 20 m2 gereinigd willen hebben.

Reinigen, verven en coaten van grindvloer

We zouden graag prijsopgave willen voor het reinigen en verven van de grindvloer in ons nieuwe huis. Het gaat om 15m2 en willen het in de kleur antraciet. De vloer is niet gecoat. Graag ook advies over het wel of niet coaten van de vloer. Zouden jullie dit ook op korte termijn kunnen realiseren (eind feb)?

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag mijn grindvloer laten reinigen en laten sealen + 45 m2. De spullen haal ik er zelf uit. De vloer ligt er nu 2 jaar. Ik heb mogelijk een paar vlekken, als deze blijven zitten vind ik dat niet heel erg.

Verven open grindvloer (reinigen)

We willen graag een prijsopgave ontvangen voor het laten verven van de grindvloer in onze nieuwe woning op zolder (in de kleur antraciet). Het betreft ongeveer 15 m2 en de vloer is niet gecoat (ligt er sinds 2001). Mogelijk is het ook nodig de vloer eerst te reinigen. Horen graag jullie advies en of het binnen 3 weken uit te voeren is.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag een hal, toilet en keuken van een zwarte grindvloer van ca.25 m² laten reinigen en sealen. De grindvloer heeft een open structuur en ligt op de begane grond.