Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer licht grijs? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer licht grijs. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer licht grijs

Aanbouw grindvloer leggen met sealing

Wij willen in onze aanbouw (+/- 35m2) een grindvloer laten leggen met een sealing on-top. Daarnaast zou ook de plinten in de prijs willen meenemen (+/- 20m). Zou u mij dit kunnen offreren. Belangrijk is de tijdspanne wanneer u kunt plaatsen, mogelijk kunt u daar een indicatie op geven. De vloer is al helemaal glad. Egalisatie vloer. Graag licht grijs vloer kleine korrel, graag dichten.

Grindvloer licht grijs

Zou gaarne offerte ontvangen voor het leggen van een grindvloer. Kleur licht grijs. Het gaat om 65 vierkante meter ruim gemeten.

Open grindvloer laten verven

Ongeveer 200 m2 is open vloer niet gecoat wij willen een egale kleur b.v. licht grijs.

Gietvloer op slaapkamers, badkamer en overloop aanbrengen

Wij willen een gietvloer op onze slaapkamers en overloop zonder opstaande rand, kleur licht grijs tot betonlook. Bij elkaar ongeveer 30 m2. De ondergrond is een grindvloer, grotendeels dan. Alleen in de badkamer is een waterdichte epoxyvloer.

Open grindvloer laten verven

Graag zouden we willen weten of het mogelijk is om onze open grindvloer te verven. Het gaat om ongeveer 32 m2. De huidige kleur is wit met licht grijs geëmailleerd en wij zouden graag naar antraciet met een lichte metallic spikkel gaan. Indien mogelijk zouden wij daar graag een prijsopgave van ontvangen.

Grindvloer verven

We hebben een zwarte grindvloer met een coatinglaag. Door het gehele huis vinden we dat er licht steentjes doorheen komen. Is het mogelijk om deze vloer weer opnieuw te verven en wat zijn de kosten hiervoor. Het gaat om de gehele benedenverdieping en een trap (bij elkaar ongeveer 80 a 100 m2)

Open grindvloer verven

Wij hebben een open grindvloer die een keer geseald is in de huiskamer, keuken en hal die geschilderd moet worden. Het betreft hier ongeveer 40 m2. De vloer is nu licht van kleur en moet een donkere kleur krijgen. Graag offertes inclusief materialen over de mail.

Laminaatvloer leggen en leveren

Woonkamer en hal van circa 70 m2 (netto) voorzien van laminaat. Bij voorkeur inclusief leveren vloer/materiaal, afhankelijk van de prijs want nogal verschil tussen adviesprijs en prijzen elders. Er ligt nu een vlakke open grindvloer. Materiaal kan ook door mij elders besteld worden maar dan moet ik wel weten wat ik moet bestellen (welke ondervloer, plinten e.d.) Uitvoeringstermijn is flexibel, heb geen haast, in overleg met de vakman. Zit te denken aan laminaat Largo rustiek eiken licht.