Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer leggen in de garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer leggen in de garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer leggen in de garage

Grindvloer leggen

Het laten leggen van een grindvloer op een betonnen ondergrond. De oppervlakte beslaat 20 m2 en moet aansluiten op de vinyl vloer in de woonkamer

Grindvloer leggen

Graag zou ik twee offertes willen ontvangen. Een offerte voor een grind vloer door jullie gelegt 50 m2 en een offerte alleen het materialen wat ik nodig heb. Hoor graag van jullie

Gesealde grindvloer leggen

Er moet een gesealde grindvloer geplaatst worden van 36 m2.

Grindvloer leggen en sealen

Ik wil een grindvloer over een betonnen vloer, het geheel moet wel geseald zijn. De gehele begane grond van 104 m2 moet gedaan worden in een nog op te leveren nieuwbouw woning.

Grindvloer leggen in de woonkamer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Open grindvloer glad dichtsmeren

In onze nieuwe woning hebben wij een open grindvloer liggen van ca 50 m2 en 6 mm dik. Deze ruikt, na grondige reiniging, nog steeds naar natte honden/kattenlucht. Daarom willen we de vloer dicht laten smeren zodat we er zeker van zijn dat de stank niet meer terugkeert. De vloer moet geschikt worden opgeleverd, omdat we hier laminaat overheen gaan leggen.

Grindvloer in de garage aanleggen

Het laten leggen van een grindvloer in de garage met een coating zodat de vloer gemakkelijk te reinigen is. Het gaat om 30m2

Grindvloer leggen in de garage

Wij willen in de garage een grijze grindvloer met een laag, zodat ik hem gemakkelijk kan reinigen. Het gaat om 30 m2. Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen.

Grindvloer in woonkamer en hal leggen

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in de woonkamer en hal. De vloer is geëgaliseerd en de oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Grindvloer leggen

Ik wil een grindvloer laten leggen van 65 m2 op de begane grond, dit is het gehele huis woonkamer keuken en gangen.