Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer leggen

Grindvloer verwijderen

Graag willen wij onze grindvloer op de begane grond verwijderen, zodat we hier een pvc click vloer voor in de plaats kunnen leggen, het betreft een oppervlak van ongeveer 55 m2. De vloer zweeft op sommige plekken al een beetje doordat de hechtlaag is gaan loslaten. Gaarne had ik een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van de grindvloer inclusief de afvoer ervan en schoon opgeleverd. Daarnaast liggen er mogelijk nog wat tegels onder de grindvloer in het woonkamer gedeelte welke ook verwijderd moeten worden. Indien nodig eventuele beschadigingen aan de ondervloer egaliseren. De grindvloer lag er al dat wij het huis kochten.

Siergrind vloer leggen

Sier grindvloer leggen 4,20/3,80 meter.

Grindvloer met vloerverwarming in woonkamer leggen

Het leggen van een grindvloer in de woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en deze voorzien van vloerverwarming. De ondervloer is van beton.

Mooie grindvloer laten leggen

Op de begane grond met een betonnen ondervloer zou ik graag een grindvloer laten aanleggen. De oppervlakte is 47 m2.

Grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen

Het laten leggen van een grindvloer, naturel, eventueel met vloerverwarming. De totale vloeroppervlakte ongeveer 100 m2. Huidige situatie is een natuur stenen vloer die verwijderd wordt. Mogelijk moet er dus ook eerst geëgaliseerd worden, aangezien er vloerverwarming in de vloer komt.

Grindvloer leggen

In een nieuwbouwwoning willen wij een grindvloer laten plaatsen op de begane grond. Het gaat om een oppervlakte van 45 m2 met een betonnen ondervloer.

Grindvloer leggen in keuken

Heer/mevrouw, Voor onze nieuwe aanbouw en hal willen wij graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een gesealde zwarte grindvloer. Afmetingen aanbouw 2800 x 5050 en hal 2500 x 1100 mm. Ik hoor het graag. Mvg

Grindvloer leggen

Grindvloer op bestaande tegelvloer aanleggen, eronder zit vloerverwarming. Ongeveer 70 m2.

Grindvloer leggen

Het in smeren van een grindvloer in de hal keuken, berging. Ongeveer 22 m2. Op een bestaande tegelvloer.

Siergrindvloer leggen

Over de bestaande siergrindvloer wil ik graag een nieuwe gesealde grindvloer laten plaatsen. Er dienen 2 dorpels verwijderd te worden en er moet een profiel voor de waterputdeksel en kruipruimtedeksel worden gemaakt. De oppervlakte is 55 m2.