Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer leggen

Grindvloer leggen

Wij gaan wellicht een ander huis kopen en willen dan over de hele verdieping een grindvloer Het oppervlak is ongeveer 135 m2. Huis is onder voorbehoud in ons bezit

Grindvloer of terrazo vloer leggen

Ik wil een grindvloer of een terrazo vloer van 100 m2 laten aanleggen. Er ligt nu een cementdek vloer met egaline. Het liefst zou ik graag over 2 weken starten. Graag opgave maken van beide prijzen.

Grindvloer vrijblijvende offerte

Ik wil graag mijn vloer vervangen. Er ligt nu een tegelvloer, deze kan gewoon blijven liggen. Graag een grindvloer van 3,5 m2 over de tegelvloer heen leggen. Graag inclusief hechtmiddel vooraf neem ik aan en een gecoate grindvloer. Het is voor in onze hal/entree op de begane grond.

Grindvloer aanleggen

Wij willen grindvloer laten leggen in de slaapkamers plus trap 3 slaapkamers met stukje gang van Totaal 35m2 en trap van 13/14 treden

Grindvloer in veranda aanleggen

Ik wil siergrindvloer laten leggen in mijn veranda. Maten zijn 6x3,5m het ondergrond is nu zand.

Grindvloer leggen van 145m2

Goedendag, In mijn nieuwe huis (bestaande bouw) wil ik graag een grindvloer van 145 m2 laten leggen, dit is verspreid over 3 verdiepingen. Momenteel ligt er laminaat, dit haal ik zelf weg en verwacht dan een betonnen ondervloer tegen te komen. Bij het kopje adres gegevens heb ik mijn huidige woning opgegeven. Maar waar de vloer gelegd moet worden is bij ons nieuwe huis waarvan wij half juli de sleutel krijgen, met het een en ander te verbouwen verwachten wij rond de 2e week van augustus (rond 10 augustus) de vloer te willen doen. Ik ben mij aan het oriënteren, en vroeg mij af wat jullie voor ons kunnen betekenen, voor welke prijs, en of jullie in deze periode beschikbaar zijn. Vriendelijke groet.

Grindvloer slaapkamers kleine hal en trap

Wij willen graag siergrindvloer bij ons op de bovenverdieping in de slaapkamer kleine hal en trap laten leggen. De huidige vloer halen we er zelf uit. Hoeft niet te worden voorzien van isolatie. Wel graag ook met coating. Daarnaast willen wij dit ook in de voor tuin (zonder coating) een grindvloer hebben. Er liggen nu betontegels. In totaal gaat het om 100 m2.

Reparatie aan een grindvloer en leggen van ongeveer 15 m2

Wij hebben een grindvloer van 20 jaar oud, ongeveer 50 m2, waar een scheur en wat beschadigingen in zitten en waarin gefreesd gaat worden. Wij zouden dit heel graag laten repareren als dit mogelijk is. Verder willen we een stuk van 15 m2 waar nu zeil ligt ook de grindvloer laten leggen. En ik breek een muur door, waar ook een stuk grindvloer gelegd zou moeten worden.

Siergrind vloer laten leggen

Grindvloer over een oppervlakte van ongeveer 40m2 inclusief materiaal. Eventueel inclusief een plint van hetzelfde materiaal. Gaar voor beide een offerte. Vloer is van beton en volkomen egaal. Als u ook een aantal opties kan voorleggen graag.

grindvloer bestellen en leggen

Ik wil graag over mijn bestaande tegelvloer (met vloerverwarming) een grindvloer aanleggen met een seallaag eroverheen zodat het 1 glad geheel wordt. Het betreft een oplossing voor mijn huidige vloer waar ik ontevreden mee ben, daarom mogen de kosten niet hoog uitpakken en wil ik i.v.m. kostenbesparing zou ik eventueel ook de vloer zelf aanleggen. 2mm voor 40m2