Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindvloer laten leggen

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Grindvloer leggen op vloerverwarming

In onze huiskamer en hal willen wij een grindvloer. Oppervlakte 42 m2. De vloer zal nieuw zijn, er komt vloerverwarming in.

Egaliseren en grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van mijn badkamervloer en het leggen van een grindvloer (ik neem dat dit hetzelfde is als wat elders steentapijt met een gesloten structuur wordt genoemd). Badkamer is slechts zo'n 2 bij 2 meter groot met 1 afvoerput en voorkeur voor het ingieten van een gootje. Voorkeur voor een zeer lichte / witte grindvloer.

Grindvloer laten leggen

Het laten leggen van grindvloer. 45 m2. Momenteel tegelvloer met vloer verwarming eronder. Ik weet niet of dit eerst verwijderd moet worden?

Grindvloer of betonlook vloer leggen

Mijn zoon heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en we zijn daar nu aan het klussen. We hebben in de hal een laag tegels van de vloer afgehaald en daar ligt nog een laag onder. Zo hebben we de vloerhoogte ongeveer gelijk gemaakt met de cement dekvloer in de toiletruimte. We willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van 5 m² grindvloer of betonlook vloerafwerking in de hal en toiletruimte. Als het mogelijk is willen we dezelfde afwerking op de achterwand van het toilet. We willen een afspraak maken om de klus te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Mozaïek parket verwijderen en grindvloer leggen

Grindvloer leggen gesloten oppvl. 50m2 met plinten en vloerverwarming. Oude mozaik parket moet verwijderd worden.

Grindvloer leggen in de keuken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het laten leggen van een siergrindvloer in de keuken. Kan dit over de bestaande plavuizenvloer die er nu in ligt? Het betreft een vloeroppervlakte van 250 cm x 260 cm, maar dit is zonder de afmeting onder het keukenblad. Dat is namelijk niet meegenomen in de afmeting. Ik wil graag een offerte van totaalprijs. Dus eventueel ook extra coating leggen.

Grindvloer in de gang leggen

Het gaat om het laten leggen van een grindvloer in de gang, inclusief een luik voor de watermeter. De oppervlakte is plusminus 7 m2. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan gaan worden?

Grindvloer leggen in woonkamer

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in onze woonkamer, keuken en hal. Alles in 1 geheel. Bij elkaar ongeveer 45m2. Kunt u voor ons een richtprijs geven van het meest gangbare grind

Grindvloer leggen

Het laten leggen van een grindvloer. Het gaat totaal om 72 m2.