Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granitovloer in hal en gang herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granitovloer in hal en gang herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granitovloer in hal en gang herstellen

Granitovloer herstellen en polijsten

Wij zijn op zoek naar een partij die de granito vloer (5 x 2,5 meter) in onze hal en gang kan polijsten? Ons hele huis wordt nu verbouwd en willen de vloer een update geven. Ik hoor graag aan welke kosten ik moet denken?

Granitovloer in hal en gang herstellen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het herstellen van een 'Granitovloer' in de hal en gang van een jaren '30 woning in Utrecht. In de gang ook reparatie van een behoorlijke scheur. Hal circa 3.40 m2 en gang 2 m2.

Granitovloer in de hal en toilet maken

Door het aankopen van een jaren '30 opknaphuis willen wij een de vloer in de hal en toilet aanpassen. Wij overwegen een granitovloer. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Aanbrengen van een granitovloer

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het leggen van een granitovloer van ca. 13,2 m2 waarbij de randen donker zijn en het middenstuk licht. Het betreft een een zelfde soort gang/hal als op de foto. Nu liggen er marmeren tegels op de vloer. Bij voorbaat dank.

Granitovloer verlengen

We hebben een jaren '30 woning met granito vloer in hal en keuken. Onze keuken wordt vernieuwd en de granito vloer is niet doorgetrokken in de serre/aanbouw. We zouden dit graag willen laten aanleggen. Het gaat dus om het verlengen van de granito vloer van 2,80 meter lengte bij 1 meter breed. De ondervloer is momenteel nog hout en zou nog moeten worden vervangen door beton. We vroegen ons af wat de kosten hiervan in totaal ongeveer zouden zijn.

Granito vloer aanleggen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan over 2 maanden de sleutel. Er ligt daar in de hal van 3,5 m² een tegelvloer. Wij willen daar graag een granitovloer met plint laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Het aanbrengen van een granito vloer in de hal van 3,5 m2 met plint. In de hal ligt nu een tegelvloer.

Granitovloer leggen

Op de oorspronkelijke granieten vloer is een tegelvloer in cement gelijmd. Graag willen wij deze vloer met een donkere buitenrand terug hebben in de hal en het toilet. De ruimte is ongeveer 7 bij 2.50 meter en er zit een opening in van de kruipruimte.

Granitovloer in de hal herstellen

Onze granitovloer in de hal moet hersteld en opgeknapt worden. De vloer is ongeveer 20 m2 groot en heeft een hoge plint van 10 cm. In de vloer, crème met een donker grijze rand, zit een barst en een deel van de plint moet worden hersteld. Verder zou ik de vloer willen laten opknappen.

Granitovloer in keuken en halletje leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van granito vloer in hal en keuken van jaren '30 huis. Er liggen op dit moment tegels. Kunt u voor alle ruimtes separaat een offerte maken: - Keuken: 8 m2 - Voorhal: 3 m2 - Hal: 7.5 m2

Granitovloer herstellen

Wij hebben in onze hal, gang en keuken een granitovloer liggen. Wij zijn zelf begonnen deze te reinigen, maar er zitten nog wat hardnekkige zwarte vlekken op, vooral in de gang. Wij vroegen ons af wat het kost om dit door een specialist te laten schoonmaken en oppoetsen. Ook zitten er drie scheuren in, we zijn ook benieuwd wat het kost om die te repareren. Oppervlakte hal is ca 4m2, gang 5m2 en keuken 4 m2.

Partners

Partners van Casius