Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granito vloer toilet opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granito vloer toilet opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granito vloer toilet opknappen

Granito vloer toilet opknappen

Bij de renovatie van onze toilet, zijn wij er achter gekomen dat de originele terrazzovloer nog aanwezig is. Echter bestond deze ruimte vroeger uit twee delen en ontbreekt de verbinding tussen beide delen (Daar was vroeger een drempel en een deur). Is het mogelijk om dit deel met zwart aan te werken, tevens de oude locatie van de toiletpot met wit of zwart aan te werken en de gehele vloer op te halen (Hier heeft een cementlaag met tegels op gelegen). Het aan te vullen stuk is 1 meter x 10 cm. Totale vloeroppervlakte 2,7m2 In de bijlage een drietal foto's

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m

Granito vloer laten leggen

Wij willen graag een granitovloer laten leggen in de gang en in de keuken en mogelijk in het toilet. Bij voorkeur grijs met een zwarte rand. Het gaat in totaal om ca 12 m2 en de ondergrond is van hout. Kunt u globaal aangeven aan welke prijs we moeten denken en of u daar op korte termijn tijd voor heeft? Bij voorkeur dank voor uw reactie, met vriendelijke groet Bob-Jan Smid, Utrecht

Granito vloer leggen hal en gang

We willen graag een nieuwe granito vloer met zwarte rand voor onze hal en gang. In totaal iets van 14 m2.

Granito vloer herstellen (ligt onder plavuizen)

Wij hebben een huis aangekocht en de huidige bewoner heeft in de hal over de orginele jaren 30 granito vloer een plavuizen vloer gelegt. Het deel in de hal willen wij graag laten herstellen. Momenteel liggen de plavuizen er nog gelijmt op. het btreft zo'n 10m2

Granito vloer

Onze 3,75 m2 granitovloer heeft nadrukkelijke vlekken die blijkbaar niet te verwijderen zijn. Daarom denk ik aan het aanbrengen van een nieuwe granitovloer over de oude vloer. Het gaat om een overloop op de eerste etage. De granitovloer die er over zou kunnen worden gelegd zou 1,5 cm hoog moet worden.

Leggen granito vloer in hal, toilet

We hebben een jaren 30 woning gekocht. Graag hadden we in zowel de hal als in het toilet een granito vloer gelegd. Er liggen nu tegels. Vrij vlak dus misschien kan nde granito vloer er bovenop. De hal en de vloer toilet zijn samen circa 25 m2. Foto's staan op Funda. Eventueel in september uitvoeren.

Granito vloer leggen in de badkamer

Wij zijn bezig met plannen voor het verbouwen van de badkamer. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het laten aanleggen van een granito vloer. Kunt u ook aangeven wat de doorlooptijd van dit aanleggen is en of jullie garantie geven op de vloer? De oppervlakte is ongeveer 5 m2, het is een redelijk rechthoekige ruimte met een nis. We hebben een inloopdouche waarbij de vloer dus gewoon doorloopt. (geen douchebak dus)

Granito vloer

Ik wil een granito vloer laten leggen in de hal en bijkeuken van ongeveer 14 m2. Het is nieuwbouw dus er ligt momenteel geen vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Granito / terazzo vloer keuken

Wij willen een granitovloer in de keuken met een oppervlak van 1.80 x 3.60. Deze vloer moet aansluiten aan een houten huiskamer vloer die op Estrich (Fermacell) platen gelegd gaat worden. Het gaat om een jaren 30 woning met houtenvloer (dikke balken).

Partners

Partners van Casius