Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granito vloer op houten ondervloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granito vloer op houten ondervloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granito vloer op houten ondervloer

Nieuw stuk granitovloer leggen en deel herstellen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstellen van scheuren en gaten in een bestaande granito vloer en de granito vloer onder het afdak bij de voordeur, buiten, is aan vervangingen toe en zou geheel vervangen moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 0,62 m2, 48 × 129 cm, het liefst op of in een laag waterafstotend beton.

Granito vloer in hal leggen

Geïnteresseerd in een quotatie voor het leggen van een granito vloer in de hal van ons huis. Liggen nu tegeltjes die er dan ook uit moeten. De hal is circa 10 m2. Onder de tegeltjes ligt nu ook granito. Misschien dat dat nog te herstellen is? Of er moet een nieuwe laag opgebracht worden. In het toilet is er twee keer overheen getegeld. Een toilet van circa 1 m2. Graag uw advies en kostenplaatje.

Granito vloer in badkamer maken

Het laten leggen van een granito vloer in een te renoveren badkamer met zwarte rand rondom. De badkamer is 2.90 bij 3 meter groot.

Granito vloer in hal en keuken

Voor de hal, keuken en wc, doorlopende ruimte, willen we graag een offerte ontvangen voor een granito vloer met zwarte rand. Totale oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Granito vloer op houten ondervloer

Ik wil een granito vloer laten plaatsen op een houten ondervloer. Deze is ongeveer 8,5 m2. Komt er dan nog een extra spaanplaatvloer op in verband met het beton storten? Hoe hoog wordt het totaal ten opzichte van de ondervloer en hoe bestendigd is de vloer?

Granito vloer leggen

Wij hebben een oude pastorie gekocht, welke momenteel verbouwd wordt. In de hal & toilet (samen 15 m²) willen wij graag een granito vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor van de aannemer een offerte ontvangen die naar ons idee veel te hoog is en zodoende dat wij verder aan het kijken zijn. Er hoeven geen plinten bij.

Granito in hal/gang leggen

Graag wil ik in mijn hal/gang een granito vloer laten leggen. De afmeting is ongeveer 10 m2.

Granito vloer aanleggen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan over 2 maanden de sleutel. Er ligt daar in de hal van 3,5 m² een tegelvloer. Wij willen daar graag een granitovloer met plint laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Het aanbrengen van een granito vloer in de hal van 3,5 m2 met plint. In de hal ligt nu een tegelvloer.

Granito vloer leggen

Wij krijgen een kleine aanbouw aan de keuken. In de keuken ligt een oude, in goede staat, granito vloer. We willen deze vloer eigenlijk niet kwijt en zouden graag willen weten of u de vloer kunt 'verlengen', maar zo dat het zoveel mogelijk 1 geheel wordt. Het gaat om maximaal 8 m2. Graag horen we over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Granito vloer in entree en toilet leggen

Wij hebben interesse in een granito entree die doorloopt naar het toilet. Ons huis is gebouwd in 1937 en heeft geen granito entree meer. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Partners

Partners van Casius